Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

w czym przeszkadza ci mój temat?? usuwasz bo co?? kaprys??

Polecane posty

chcesz zostac patologiem ? interesujace ...to prawie jak lekarz ktoremu nikt nie zarzuci pomylki :) mialo byc grabarzem 😠

chce zostać architektem, lekarzem też bym mogła, lecz nie jestem wystarczająco mądra

ale jestes mloda i wszystko przed toba.... czytalem kiedys o babce ktora w wieku 46 lat poszla na medycyne i ukonczyla ....jest pediatra :)

nie wytrzymałabym na medycynie.. tam niech idą najlepsi:) a ja nie umiem jeździć pociągami...

tak też można to określić i w tym momencie chciałam zadać Ci pytanie ale i tak mi nie odpowiesz..:)

nie powiem ci na czym gram...kocham dzwieki jakim aparatem robie fotki- staram sie zatrzymac czas coc w taki sposob jakim autem jezdze- uwielbiam szum kol na autostradach

jakim autem jezdze- uwielbiam szum kol na autostradach Kablu!!!!!!!!!!!!!! też tak mam!! uwielbiam patrzeć jak jadą samochody, na ruchliwych dużych drogach!! bardzo bym chciała umieć jeżdzić samochodem!!!!!

tak jak napisalem wyzej...wszystko przed tobą :) dla mnie co nieco jest juz zamkniete :)...za wczesnie sie urodzilem :D