Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

softis16

elgon color remover- po jednorazowym farbowaniu

Polecane posty

hej :):) mam pytanko, a mianowicie zrobiłam sobie niedawno blond pasemka na moich włosach o naturalnym kolorze dośc ciemny popielaty blond ;)) nie było ich duzo na grzywce tyko i po bokach troche ale nie podobało mi sie wiec szybko nastepnego dnia chciałam zafarbować na odcien zblizony do naturalnego i kupiłam palette średni blond- nie wiedzieć czemu wyszedł taki dosć ciemny brąz na szczescie nie wziełąm wszystkich włosów tylko tam gdzie były pasemka ale naturalnych też troche złapało a tych pasemek duzo nie było ;] i ja oprócz tego razu nigdy nie farbowałam włosów to jeden jedyny raz i teraz pytanie czy elgon color remover sciagnie mi tą farbe z włosów tak zeby nie zrobiły sie strasznie rude?? ewentualnie zafarbuję na odcień zbliżony do naturalnego :D w sumie kolor juz dość dzo wypłowiał bo od 4 maja (kiedy zafarbowałam) myję głowę codziennie szamponem do włosów blond ale włosy robią sie troche rude tzn juz są teraz juz coraz mniej rude :D i co myslicie próbowac elgonem czy ta palette sama sie wkoncu zmyje?? zalezy mi sie to sie usuneło do konca tegorocznych wakacji, pozdrawiam :D:D dziewuszki :*

ratujcie mnie błagam :D:D:D:D aaa wystarczy ze napiszecie chociaż o działaniu elgonu na was samych jesli nie wiecie co mi doradzić a moze jakaś miła fryzjereczka wpadnie :D:D:D:D

Gość ghjkl
a może po prostu pofarbuj całe na kolor zblizony do Twoich naturalnych.Jak nigdy nie farbowalaś to nic im się nie stanie