Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronikax3

Proste pytanie - JAK SCHUDNAC?

Polecane posty

Gość prosta odpowiedz
mniej jesc

...i wiecej sie ruszac a efekt gwarantowany :)

czyli jak bede na diecie np. 800 kalorii i bede biegac codziennie to ile schudne w 3 tygodnie?

nic, bo nie dasz rady, bo do biegania potrzebujesz wiecej kalorii..

Uwierz mi ze biegalam codziennie po godzinie i bylam na samej wodzie - PORADZE SOBIE

weroniuka, ale to skrajnie glupie!!!! wyczerpujace dla organizmu - mowie ci to ja - startowałam w zawodach :) godzina biegania to srednio 10km... robilas tyle dziennie i masz nadwage?? na samej wodzie?? i to bez wiekszego treningu?? cos ciezko mi uwierzyc ;)

ale nie robilam tak ciagle!! :D ze trzy razy :D ale bylam po fecie ... to moze dlatego... ale probuje skabinowac meridie ale z nikad nie moge ;/

ok - a teraz odpowiedz na twoje pytanie - w takim razie aby schudnać trzeba zmienic nawyki zywieniowe i sportowe... na cale zycie :) co z tego, ze beigalas tak kilka dni? twoj organizm po prostu magazynowal a nie spalal - kalorie, aby sie bronic przed skrajnym wyczerpaniem! biegaj tak co drugi dzien, ale pol roku :) na diecie 1500 kalorii przez zalozmy miesiac, a potem 2000kalorii :)

przytyje na 1500 kalorii... jestem na diecie 500 kalorii, ale dostaje poprostu napadow na zarcie, chce schudnac 3 kilo i nie mam duzo czasu, bo do wyjazdu.... wyjazd mam 1 czerwca, tam nie bede mogla stosowac zadnych diet ani nic :(

a dlaczego dostajesz napadow na zarci4e?? bo za malo kalorii dostarczasz... to oczywiste - kazda ci tak powie... pa na to: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b838cb5b570d1c5d.html http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3676358&start=0 dziewczyna chudla z predkoscia 1,6kg na meisiac, bo zmienila nawyki zywwieniowe i tyle :) zero szybkiego (i glupiego!!!!!!!) chudniecia

Gość vbsdff
myślisz, że jak schudniesz 3 kg, to będzie, to po Tobie widać, oj wątpię...

Gość Jooli
Ja mam też 165 cm . Ważyłam 65 kg a teraz ważę 55 kg. Czyli schudłam 10 kilo w bardzo krótkim czasie mam zamiar dobrnąć do 50 kilo . Mogę powiedzieć jak schudłam , uprzedzam że to dieta dla wytrwałych ale nie ma Jo-Jo !!!

Gość ANETA9527
Mam takie pytanko. Bo ja mam tak, że tańcze no tak co 3, 2 dni i chudne nie stosując żadnych specjalnych diet , ale nie wiem jakie ćwiczenia stosować aby pozbyć się brzuszka ?

Gość ANETA9527
jeżeli chodzi o wzrost i wagę ( bo widze, że wszyscy piszą ) to mam 174cm i ważę ok 73kg to dobrze czy źle ???

Gość ANETA9527
ale ja się wcale nie głodze wręcz przeciwnie jem wszystko to co lubie chodzi mi tylko o jakies cwiczenia na plaski bzuszek ;]

Gość Dwa wyjścia
proponuje 1)zdrowe-jedz owoce i warzywa,sałatki,w miesiąc 5 kg gwarantowane,ale bez sosów i soli,z ziołami, 2)Meridia-szybko,bo 15 kg w miesiąc,mi nie zaszkodziło,ale opinie są różne-zresztą jak przy każdej diecie,czy tabletce: albo kup błonnik,albo chrom-gdy masz dużo do zrzucenia :-)-ale na mnie nie działało :-p

Gość Jooli
Ja się głodziłam i dużo schudłam a jojo nie było . Co do płaskiego brzucha to z konkretnej części ciała nie da się spalić .

Gość Jooli
Ja nie chciałam schudnąć żeby wyglądać jak szkielet tylko trochę uda i brzuch , a poza tym faceci nie lubią desek ;)

Gość jfkwfksjgfsjgfwqf
A ja uprawiam seks 5 razy dziennie, do tego robie dobrze usteczkami mojemu Misiowi i.... waga w dół:) Gorąco polecam:)