Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna jaaaaaa

nie wiem co to więc sie pytam

Polecane posty

Gość taka jedna jaaaaaa

mój problem polega na tym że na wyskości miednicy od strony brzucha mam bardzo częśto coś powiększonego... nie wiem czy to jajnik czy jelita.... dodam że u ginekologa nigdy nie wyszłoże to jajnik wiec teoretycznie wykluczam ale kto tam wie.... no ale jak to możliwe że jelito by sie powększało... robi sie takie twarde przez jakis czas i potem zmniejsza... zazwyczaj dzieje sie to wieczorem i czasami miałam przy tym wdęcia ale generalnie ich nie mam wiec sama nie wiem, czasami towatzyszą mi przy tym jakies male bóle albo bulgotanie w żołąku.... tz osobiscie wolałabym żeby to były jelita dlatego sie pytam

Gość taka jedna jaaaaaa
hmmm

to mogą byc wzdęcia ale równie dobrze może to byc co innego, a kiedy miałas ostatnio USG jamy brzusznej? Jak ci problem nie daje spokoju to zgłos się do lekarza i popros o USG

Po której stronie brzucha? Może to jelito drażliwe, ja tak czasem mam, a podejrzewam to u siebie.

Gość taka jedna jaaaaaa
po prawej stronie, a usg brzucha nigdy robionego nie mialam , mam 25 lat raczej z moim brzuchem bylo ok do tej pory

Gość generalna zasada
a wyrostek masz? bo poza wzdęciami przychodzi mi jeszcze do głowy jakaś fermentacja w obrębie wyr robaczkowgo.

Jelito drażliwe, jeśli występuje u kogoś, to raczej jest po lewej stronie. Moim zdaniem to coś twardego o czym piszesz, to jelito i zbierające się w nim gazy. Może spróbuj zmienić dietę?

Gość aaaasssssaaaaa
wyrostek mam!! no ale wyrostek podobno bardzo boli a mnie tylko czasamii i to nie jakos strasznie tylko zwyczajnie....

Gość aaaasssssaaaaa
nie no w mnie z dieta wszytko w porzadku raczej mam dobre trawienie, nie jestem otyla a wrecz przeciwie próbuję caly czas przytyc ale stanełam w miejscu z waga

Gość aaaasssssaaaaa
jakies pomysly jeszcze

Gość taka jedna jaaaaaa
moze nowe pomysly