Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadbarra

mój problem to duży biust

Polecane posty

Gość gadbarra

zawsze miałam duży a teraz po braniu tabletek anty jeszcze bardziej mi się powiększył.To moje utrapienie.Ważę 56 kg ale z 8 kg to cyce :-( jak ostatnio kupiłam żakiet to rozmiar 42 a bluzkę 44 bo nie mogłam sie w cycach dopiąć :-O ma-sa-kra jest ogromny, gorący i wydaje mi sie że cały czas rośnie .Mam wąskie ramiona i jestem drobna więc cyc zaczyna mi sie pod pachą :-O chciałabym być deską płaską :-( i żebym mogła założyć sobie podkoszulek bez krępacji . Mam pytanie, czy w związku z tym mogłabym iść na operację całkowitego usunięcia piersi ? wydaje mi sie że to tańsze niż silikony.Poprostu chcę je sobie obciąć na zero i nie żartuję, powaga :-O

Gość ahahahahaa
usmaz se cycki

Gość ja mam trochę mniejsze
ale też całkiem duże niestety, zmniejszenie piersi jest droższe niż ich powiększenie i wiąże się z o wiele większym ryzykiem. idź do gina zmień pigułki.... nie powinny ci aż tak urosnąć chyba...

Gość dikiri
ponad 10.000 zl podobno trzeba dac w Warszawie sie tym specjalizuja...

Gość ja mam trochę mniejsze
a jakby się uprzeć... to taki wielki cyc jest jednak obciążeniem dla kręgosłupa... może dałoby radę powalczyć o operację zmniejszenia piersi ze względów zdrowotnych????? może wtedy byłoby bezpłatnie albo za jakąś niedużą dopłatą??? a tak to niestety zostaje oszczędzanie... być może w którymś z unijnych krajów stawki są mniejsze?

Gość dikiri
jest obciazeniem, nie znam rekomendowanych syduacji, calosc na swoj koszt jedynie co to chyba na raty mozna splacac, ale pewna nie jestem..

Gość gadbarra
pozatym wielki biust zniekształca moją figurę, ogólnie jestem zgrabna ale takie cyce mnie pogrubiają, jak np siedzę za stołem to ktoś myśli że jestem przy kości a jak wstanę to okazuje sie że jestem szczupła mały biust wyzgrabniłby moją sylwetkę ogólnie, ciężko z tymi cycami sport uprawiać nawet ludzie mi mówią że mam czym oddychać, że prawdziwa kobieta jestem ale jakoś te gadki mnie nie cieszą :-(

Gość dikiri
doskonale wiem co przechodzisz choc nie mam tego problemu moja przyjaciolka jest akurat w tej syduacji i za miesiac je pomniejsza wlasnie..

Gość gadbarra
pójdę i zapytam lekarza o pomniejszenie ale jak będzie to grożne dla mojego zdrowia i będzie ryzyko to się nie podejmę

Gość dikiri
przechodzisz wszelkie badania itp szczepia na zoltaczke i rozne tam, obaw nie ma..

Gość gadbarra
zaczynam sie dowiadywać, może NFZ mi sfinansuje tą operację, też wypytam

mam znajomą, której nfz sfinansował operację pomniejszania biustu, ze względu na poważne problemy z kręgosłupem.

Gość dikiri
popytaj pewnie ze tak, pisalam ze nie wiem bo moja przyjaciolka mieszka w niemczech, wiec nawet nie jest ubezpieczona i robi to w pl bo taniej..

Gość zupapomidorowa
Wariatki, niektórzy daliby się pociąć za większe piersi, a te se będą ucinać... szokers.

własnie jakbys powiedziała ze boli cie od tego kregosłup moze by ci zarefundowali?? zawsze mozesz isc sie spytac, tylko nie do chirurga plastyka bo to wtedy napewno zaplacisz ciezkie pieniądze.. mam kuzynke z duzym biustem i tez ciagle na niego nazeka, ze ciezki, ze obwisły ze czuje sie przez niego jak mutant i tez chce isc na operacja.. zupapomidorowa - to sam sobie przywies 8 kilo do torsu jełopie i dzwigaj to.. a najlepiej idz pobiegaj.. :O cyce nie maja słuzyc zeby nacieszyc oko jakichs zboczenców meneli :O coza ułom :O i masz racje ze NIEKTÓRZY - jakis mały odsetek. ja osobiscie nigdy bym sobie nie dała powiekszyc cyców.. filiglarowne sa wygodniejsze 🖐️

Gość eh baby wam to zawsze coś
przeszkadza a to za małe a to za duże a to krzywe ;).