Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia małgosia

Czy ktoś to kupi ??? ... proszę o Wasze opinie

Polecane posty

Gość zosia małgosia

Witam :) Ostatnio zrobiłam remament w kosmetykach i mam kilka nowych i takich, których już nie używam. Myślałam nad tym aby wystawić je na Allegro tylko nie wiem czy ktoś wogule będzie chciał je kupić :( Może Wy ocenicie czy kupilibyście taki zestaw i doradzicie jak mam obliczyć wartość tego zestawu ? Bardzo proszę :) Zestaw zawiera : 1. podkład Rimmel Long Lasting 16 H - użyty 2 razy więc jest jeszcze cała tubka 2. puder w kompakcie Max Factor Creme Puff - użyty może 3 razy więc też mnóstwo zostało 3. podkład Miss Sporty So Clear - cały 4. mozaikowy puder brązujący Essence - ponad połowa została 5. puder w kompakcie L'Oreal Infaillible - 3/4 opakowania 6. tusz do rzęs Rimmel Glam Eyes - ok.1/4 zostało 7. tusz Astor Lash Artist - ok.1/4 8. błyszczyk ten nowy z Maybelline dwustronny - ok. połowa została 9. błyszczyk Inglot - cały 10. próbka podkładu kryjącego z Vichy 11. lakier do włosów L'Oreal mały - cały 12. samoopalacz w piance Dax Cosmetics - zostało ok. 95 % 13. samoopalacz w tubce Dax Cosmetics - cały 14. balsam brązujący Isana Rossmann - połowa 15. mydło kakaowe pod prysznic Ziaja - połowa czyli ok.200ml I to chyba wszystko :) Będę Wam bardzo wdzięczna za pomoc :)

Gość smuteńka
a ty kupilabyś połowę np pudru albopół błyszczyka?

Gość szajze...to masz problema...
masakra jak można wystawić na allegro używany błyszczyk?? najpierw sobie parchatego ryja smarowała a teraz liczy zę ktoś kupi połowe błyszczyka:D trzeba mieć naprawde zryty beret:D

Gość zosia małgosia
Tzn. ja osobiście też nie kupiłabym używanych kosmetyków, ale wiem, że na Allegro są takie kosmetyki sprzedawane. Nie wiem tylko czy opłaci mi się wystawiać taki zestaw.

no tak poprzedniczki maja rację ale na allegro widzę,że takie kosmetyki sie sprzedają pewnie niejedna małolata marzy aby kupic cały \"zestaw\" za niską cenę,wystaw może sie uda

połowa mydła :-O wg mnie może się znajdzie nabywczyni ale za niską symboliczną cenę

Gość ja raczej nie wybrzydzam
jesli chodzi o zakupy, ciuchy kupije w lumpie itp... Ale nigdy w zyciu nie kupilabym uzywanego kosmetyku. Pewnie nigdy by mnie nie bylo stac na nic takiego co wymienilas ;) ale nieskorzystalabym z okazji raczej ;)

myślę że te kosmetyki w całości lub 2,3 razy użyte mogłabyś sprzedać z powodzeniem, ale stary tusz do rzęs czy zużyty błyszczyk to nie jest dobry pomysł

Gość ja raczej nie wybrzydzam
jeszcze lakier do wlosow rozumiem... ale blyszczyk :O czy w ogole cos czym ktos sie dotykal... Mialabym straszne obrzydzenie przed uzyciem czegokolwiek takiego.

Gość i remaNent a nie remaMent
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

to czego ztsalo 1/4 to juz sobie zostaw..i wszystko co dotykalo twojego ciala...a reszte bym wrzucila na allegro

specjalista zawsze powie że tusz do rzęs po otwarciu nadaje się do użytku przez miesiąc tylko miesiąc choć wiadomo że większość używa dłużej

Gość nitka--22
raczej daj na wymianki np na wizazu (www.wizaz.pl)

Gość wystaw nieuzywane
jesli data waznosci, a uzywane mozesz ew dolozyc jako premie.(ale takie co nie dotykaly ciala) Raczej nie kupia niczego, co dotykalo . Juz lpeiej oddaj te uzywane kolezance albo komus z rodziny, kto cie zna i twoja cere i sie nie brzydzi.

Gość zosia małgosia
Dziękuję Wam za opinie :) Zrobię tak jak mówicie ... Wystawię te kosmetyki nieużywane i te które nie dotykały bezpośrednio mojego ciała a resztę najwyżej wyrzucę :)