Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lojojojojjj

PROSZE O tlumaczenie z angielskiego tylko o slowka mi chodzi

Polecane posty

Gość lojojojojjj

prosilabym o przetlumaczenie kogos milego co znaczy slowo cills to zapewne liczba mnoga oraz co znaczy clean worktop oraz jeszcze jak ktos wie co znaczy slowo skirtings poniewaz zadnen translator mi tego nie tlumaczy prosze o przetlumaczenie z gory dziekuje :-)

Gość *szeherezada*
www.ling.pl skirting (board) listwa przypodłogowa, cokół przypodłogowy 'sk¨:tIÎ/ (też skirting board) n Listwa przypodłogowa; boazeria przypodłogowa We added a new skirting board and repaired the two fireplaces (Wymieniliśmy listwę przypodłogową na nową i napra-wiliśmy dwa kominki) - BBC Online Service (2001) It is typical of its period, with airy rooms, high ceilings, and deep skirting ( jest typowy dla tego okresu z powodu przewiewnych pokojów, wysokich sufitów i grubych listw przypodłogowych) - Exeter Express and Echo (2002)

Gość skirtings
to chyba listwy przypodlogowe

Gość lojojojojjj
dziekuje szecherezada a to cills to ciekawe co to jest ??

Gość *szeherezada*
no w g mnie to cills to jest paarapet- wydaje mi sie ze to chyba jakis staro-angileksiego slowo cills ktore zaminili na sills cyz cos takiego - akurat studiuje budownitwo i tez mialam z tym problem ale okazalo sie ze to parapet ( z tego co pamietam to byl parapet zewnetrzny ,chyba z takim okuciem zleaznym ) ale teraz to juz hyba znaczy p o ptsotu parapet lub prog ,sparwdz sobie na ling znowu.

Gość lojojojojjj
dziekuje serdecznie szeherezada :-) zycze milego dnia :-D

Gość no i worktop
Worktop - blat (kuchenny)