Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to wlaciwie jest

Bezpłatne noclegi za opinie

Polecane posty

Gość co to wlaciwie jest

Dostajecie czasem taki email z ta informacja ze zostaliscie wylosowani? To jakas lipa i lepiej sie w to nie bawic czy to jest bezpieczne?

Gość wiosenny powiew
jak dla mnie lipa ....w tym świecie nic nie ma za darmo ... do mnie przychodziło swego czasu masę tego typu wiadomości ale zwykłą pocztą już prawie miałam samochód już prawie wygrałam jakąś kasę ale ....no właśnie zawsze jest jakieś ale ja tam nie wierzę w takie cuda

Gość Monia89
no ja tez dostalam takiego meila. nie wierze w to, wielka sciema i nic wiecej. pojedzie sie do takiego hotelu i na koniec zaspiewaja kosmiczna cene za pobyt...

Gość grabarz z długoletnim stażem
oj, naiwne...

Gość joozio
nie ma nic za darmo. jak jest to znaczy ze jest tego drugie dno. oczywiscie to jest taka sama prawda jak to ze wylosowano ciebie i masz szanse na mercedesa

Gość mańkowaty
\"O Eurorest.org.pl pisałem pod koniec lutego 2008 roku. Wspomniana strona wprowadza klienta w błąd, oferując czeki na rzekomych 14 bezpłatnych noclegów w 1000 hoteli w 14 krajach Europy. Haczyk w tym, że przy realizacji takiego czeku klient zobowiązany jest pokryć drogie wyżywienie. Po ostatecznym rozliczeniu bardzo często okazuje się, że znacznie taniej zapłacimy organizując wyjazd na własną rękę.\" wiecej na: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/w_eurorest_bezplatny_nocleg_nie_oznacza_taniego_wypoczynku_64889.html