Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania52

miesiączka po 50-tce

Polecane posty

Gość ania52

Mam 52 lata i miesiączkuje regularnie. Moje miesiączki sa obfite , byłam u lekarza ale stwierdził,ze wszystko w porządku. Coś mi jednak nie pasuje. Czy to normalne aby w tym wieku jeszcze miesiączkować. Jak długo może to trwać, bo chciałabym żeby to sie skończyło. Może jest na to sposób.? Do jakiego wieku maksymalnie może kobieta miesiączkować?

Gość fella
Nie wiem dlaczego się przejmujesz? Moja mam jest w Twoim wieku i rozpaczała że okres jej zanika, bo prawie wszystkie jej koleżanki miały normalny. Dostała leki hormonalne i dalej miesiączkuje normalnie i regularnie.I na dodatek bardzo się cieszy.

Gość drogi pisiorku
miesiączka jest nie tylko objawem zdrowia ale i kobiecości, więc zmartwienie Twoje jest nie na miejscu. Pewnie szkoda Ci pieniędzy na antykoncepcję i chciałabyś pozbyć się miesiączki i płodności, tak? Obyś tego nie żałowała.

Gość miesiączka
w tym wieku nie jest niebezpieczna, ale zajście w ciąże jest niebezpieczne/ryzykowne, bo można urodzić dziecko z downem.

Gość jak w oczach to nic
do rokoko lekarka mówi o usunieciu zdrowej macicy, to chyba jakaś nienormalna jest!