Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhdsjktdikdt

Macie jakis pomysł? STUDIA

Polecane posty

Gość dfhdsjktdikdt

Gdzie mogłabym pójść na studia po biologi rozsz. zdanej(w najgorszym wypadku) na 68% i chemii rozsz. na 74%?? gdzie mam szanse soię dostać?? bardzo chciałam isć na farmacje,biotechnologie ,ale po takich wynikach matury raczej nie mam szans:(

Nie dostaniesz się na te kierunki . Potwierdzam, że nie masz żadnych szans w tym przypadku. Chociaż na biotechnologię łatwiej się dostać. A interesuje Cię UM? Jakby co to mogę Ci opowiedzieć o kierunkach :)

Chociaż jak będziesz składać odwołania to może szansa jest.....

Gość iuyt
Rany z takimi wynikami dostaniesz sie wszedzie!!

Wcale nie! Ja miałam zdaną chemię na 85% i biologię na 80% i się nie dostałam na farmację

Gość dfhdsjktdikdt
nie mam w ogóle pojecia na co mogę isć ,chetnie posłycham o różnychj kierunkach ,sama nie wiem,moze fizjoterapia,ale nie wiem,czy chciałabym to robic w zyciu

Gość iuyt
Jestescie geniuszami!!!!!!!! Jak dla mnie wszedzie powinnlyscie sie dostac!:)

Fizjoterapia to bardzo ciekawe studia ale z pracą po nich nieciekawie. Jak interesuje Cię chemia to polecam analitykę - chociaż łatwo nie jest, dość podobnie do farmacji. Pielęgniarstwo to ciężki kierunek - bardzo dużo praktyk często od rana do wieczora. Egzaminatorzy niesprawiedliwi Położnictwo podobne do pielęgniarstwa tylko o wiele lżej Zdrowie publiczne odpuść sobie bo idą tam osoby które nie wiedza co robić w życiu. Taki kierunek zapchaj dziura

Geniusz? :O:O:O I tak w głowie pusto :O Ratownictwo - jest tylko licencjat i trzeba być silnym fizycznie . Robisz potem mgr ze zdrowia publicznego Na lekarski liczyć będą się w tym roku biologia i chemia ale z takimi wynikami raczej się nie dostaniesz bo trzeba zdać na jakieś 90% każdy

Gość dfhdsjktdikdt
tak sobie mysle,ze moze złożyc na słabsze uczelnie moze wtedy akurat dostałąbym się gdzieś na biotechnologię ,lub fizjoterapie,matura w tym roku była dosyc prosta,wiec na p[ewno będą wysokie progi punktowe,a z chemii zrobiłam takie głupie błędy,ze aż się wstydze;/ trudno,stało sie ,najwyzej za rok poprawie,ale w tym roku chciałabym coś studiowac ,na które uczelnie łatwiej się dostać?? jestem z woj.lubelskiego,więc fajnie by było gdzies w poblizu

Gość Angie EPDE
idz na lekarski :D albo wet ....

O !!! to tak jak ja :D:D:D Idź na UM :):):)

Gość dfhdsjktdikdt
a co studiujesz??

Wybrałam to ale dostałam się też na chemię i ochronę środowiska...

Gość dfhdsjktdikdt
złoze sobie do Lublina na pewno ,tylko na pielęgniarstwo to chyba raczej nie,bo to ciężka praca ,spróbuje na fizjoterapie i nie wiem co jeszcze ,a gdzie wg. Ciebie najłatwiej się dostac?

Na fizjoterapię myślę, że się dostaniesz :) Tyko jest chyba test na sprawność fizyczną łatwo się dostac na więszość kierunków na UP, tylko na wet trudno. Na Kul też łatwo