Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stworzka

Stwarzanie pozorów na naszej-klasie. Tacy są właśnie tam ludzie!!

Polecane posty

Gość Stworzka

Znacie takich ludzi bądz sami tacy jestescie?? - dodawanie przeslodkich zdjec ze niby super jest wam w zyciu a jest wam strasznie - ktos was zaprasza do znajomych a wy dodajecie go dopiero za pare dni zeby osoba myslala ze nie zagladacie czesto na nk - dajecie dwa zdjecia do galerii ze niby nie chcecie sie chwalic ale tak naprawde lubicie sie chwalic ale wiecie ze jak dacie wiecej zdjec to inni wam to wytkna ze jestescie tacy chwalipieci - dodajecie zdjecie gdzie widac kawalek ladnej sofy, kawalek waszego domu, kawałek samochodu ale niby nie chwalicie sie bo wiekszosc zdjecia zapelnia wasza twarz albo postura

Gość nie mam konta na NK
jestem szczęśliwym ludziem choć trochę miłości mi brak :).

Gość przerwa miedzy zebami 09 jest
mam kolezanke co ma super zdjecia na nk, wyglada na nich na ladna dziewczyne a w rzeczewistosci zawsze byla i jest brzydka.dobze ze jest fotoszop:P

Gość tzyniczna marysia.
pozdrawiam wszystkich stwarzajacych pozory :classic_cool: 🖐️ a gdzie jest topik z rana o dodawaniu znajomych

Gość Liczka mania
Ja to samo- znam dziewczyn wiele ktore zamieszczaja zdjecia gdzie wygladaja na bardzo ladne, a w rzeczywistosci sa brzydsze ze jak ktos nie zna ich i sponrzy na zdjecie z nk to mysli ze modelki a spotka je na zywo to sie zniesmaczy.

Gość URSUS C330
Zeby to jeszcze photoshop, do tego trzeba miec mozg, lalunie jadą na picassie i innych wynalazkach dla blondynek.

Gość około
ursus co to to picasso, jakis program ? Bo ja nie w temacie :-D

Gość samotny bez konta na NK
samotność pozorów gra , samotny jestem ja ;)

Gość Mam konto nie zy
Mam konto ale nie zapraszam znajomych. Zadko rak zagladam chyba ze ktos mi wysle zaproszenie.

Gość ichigo
"ktos was zaprasza do znajomych a wy dodajecie go dopiero za pare dni zeby osoba myslala ze nie zagladacie czesto na nk" to o mnie :D

Gość też nie mam konta
i nie mam problemu.... jak chcę sobie kliknąć w link, np. podany na kafe, to loguje się do konta mojego synka :P

Gość wandzia z krakowa
A istnieje taka mozliwość, że za bardzo siew to zaangażowałaś i za dużo na ten temat rozmyslasz? Widzę chocby w swojej klasie, że parę osób ma stan znajomych 16, 30, 3 - niezmieniony od prawie dwóch lat. Naprawdę nie każdy przesiaduje na naszej klasie dzień w dzień po pare razy

Gość Linkomnia
A ja tak mam ze własnie przesaiaduje na nk po pare razy dziennie.

Gość a co sądzicie o takim
przypadku? Małżeństwo i dziecko. wszyscy mają profile na nk od dawna. Ojciec i dziecko mają się wśród znajomych, ale matki nie. I żadnego śladu odwiedzin na profilach. Wszyscy aktywnie korzystają z nk (dodawanie znajomych, komentarzy), więc nie ma opcji że założyli konto i po prostu się nim nie zajmują. Dziwne, nie? :D

Gość wandzia z krakowa
OK, skoro to lubisz, to przesiaduj. Ale po co od razu wyciagac wnioski, ze jak ktos nie odbiera zaproszenia natychmiast, to znaczy, ze udaje, ze nie przesiaduje. Moze naprawdę nie przesiaduje

Gość tzyniczna marysia.
dziwne to sa anomalie pogodowe :P zenujace :o

Gość może matka ma wyłączone
odwiedziny po prostu