Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aasda

prawiczek

Polecane posty

Gość aasda

Witam jestem prawiczkiem i boję się pierwszego razu tzn boję się jednej rzeczy tzn. że jak już zanurze swojego małego, to po 1-2 min będę miał wytrysk! Jak się masturbuje to wytrysk mogę kontrolowac, jak chce mogę wytrysnąc w 1 min a jak chce to moge po np 10 min. Ale jednak obawiam się, bo jak już nim wjade do cipki to będzie większe podniecenie niż przy masturbacji. Co o tym myślcie? Może macie jakies rady?

Gość bez obaw
bez zamartwien! napewno nie zdobendziesz dziewczyny w tym zyciu! Reczny jest tobie przeznaczony!

Gość pył na wietrze
tak zapewne będzie, bo to normalne i nie ma tu problemu w seksie najbardziej przeszkadza stres i wstyd, nie wstydź się naturalnych reakcji swojego organizmu, a szybko nauczysz się go kontrolować (organizm) dodatkowo jak Twoja partnerka jest dziewicą to krótki stosunek będzie dla niej dobry, wiele razy tutaj można było przeczytać jak kobiety cieszyły się właśnie z tego, bo je bolało

Gość aasda
No tak ale jak ta dziewczyna nie jest dziewicą i już jest bardziej doswiadczona? Co ona wtedy sobie pomyśli.....

Gość bez obaw
pomysli ze jestes lapsem! idz do dziwki ! ona tobie pokarze!