Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiony

Niski wzrost - przerabane

Polecane posty

czemu - jest cała masa fajnych facetów ok 170 mniej itd od dziewczyny bedzie zalezec czy bedzie chciala szpile nosić . bądź sobą i nie martw sie rzeczami na ktiore nie masz wpływu :)

ciekawe kogo mam podrywac jak wszystkie nisie sa juz zajete , oczywiscie te ktore by mi podobaly, moim zdaniem niska dziewczyna ma wieksze branie niz wysoka, oczywiscie jak piekana zgrabna itp, a takich u mnie w szkole nie brakuje

Gość tez niski
Nie ze lubie przebierac tylko wydaje mi sie, ze nie latwo znalezc dziewczyne ktora zgodzilaby sie byc z chlopakiem rownego wzrostu.

uwierz, że więcej jest tych niższych niż wyższych kobiet. Wiem to po sobie, bo sama mam ponad 170 i (może przesadzam) ale rzadko kiedy widzę dziewczynę wyższą ode mnie. 160-165 to standard

Gość tez niski
No wlasnie sredni wzrost to 165 cm wsrod kobiet. Autor ma wlasnie taki wzrost. Boze czy te centymetry sa az takie wazne ? Wydaje sie ze dla niektorych kobiet to jest priorytet.

Gość do tez niski
Nie, nie duzo kobiet. Ale chyba wystarczy Ci jedna? :)

powiem tyle - miłośc nie wybiera . całość musi grać ze sobą

Gość tez niski
Wystarczy ta jedna. Fakty sa takie, ze z wiekiem i nabyciem doswiadczen kobiety czesto przewartosciowuja swoje wymagania. Wieksza wage zaczynaja przywiazywac do charakteru i to jest wg mnie optymistyczna wiadomosc. Ja mam wiecej niz 18 lat i pewnie mam wieksze szanse znalezc partnerke, ktora nie mysli stereotypowo od autora ktorego rowiesniczki sa przewaznie zapatrzone tylko w wyglad.

ale narzekacie... a mówią, że to baby ględzą:P:D

Gość tez niski
Bo tutaj anonimowo mozna sobvie ponazekac a ze znajomymi rczej sie o tym nie rozmawia :P

Gość tez niski
Cos mi sie literki pomieszly chyba :D

Gość Jowita1985
Etam, od razu gadanie, że przerąbane.... Spotykam się z facetem, który jest chyba mojego wzrostu, choć nie wiem dokładnie, bo nigdy nie pytałam go o to. Ale nie musi się schylać, żeby mnie pocałować, ani ja nie muszę stawać na palcach - bardzo wygodne. Nie uważam, żebyśmy wyglądali dziwnie we dwoje i chyba nawet, gdyby był niższy ode mnie, nie przeszkadzałoby mi to. A wy tak koniecznie musicie mieć niższe od siebie dziewczyny? Zanim zaczniecie narzekać na los, zastanówcie się, czy sami nie skreślacie kogoś z podobnego powodu : " w szkole dziewczyny mnie podrywaja,ale sa wyższe odemnie i nic z tego " Nie ich wina, że są od Ciebie wyższe, Zakompleksiony ;)

Gość tez niski
Ja tam moglbym miec nawet wyzsza od siebie, a co tam, tylko na to juz na pewno malo, ktora dziewczyna by poszla :P

Gość Jowita1985
etam ;) ja znam kilka takich związków. Moja siostra była kiedyś szczęsliwa z facetem niższym od niej o pół głowy, moja przyjaciółka ma chłopaka o wzroscie 160cm. Owszem, śmieją się z nich, ale co z tego?

Gość pupa77
Ja mam 152 cm wzrostu i powiem, że dziewczyna naprawdę nie ma wiele lepiej... Jeśli chodzi np. o znalezienie pracy to ma tak samo źle..Ja szukam już kilka lat i nic nie mogę znaleźc. No a jeśli chodzi o płec przeciwną to jest nieco lepiej, ale naprawdę faceci nie lubią krótkich nóg, i tez jest to wada...

Gość tez niski
To troche wina naszego spoleczenstwa i stereotypow, ze kobiety nie wiaza sie z nizszymi od siebie facetami. Czesci rzeczywiscie to nieodpowiada, czuja sie malo komfortowo, ale mozliwe ze znalazlyby sie takie, ktorym by to nie przeszkadzalo gdyby nie presja spoleczna. Tak mysle. Oczywiscie sa tez tacy ktorych to nie obchodzi i maja to gdzies, ale to wyjatki tak naprawde. na zachodzie spoleczenstwa sa bardziej tolerancyjne. Tam spotyka sie znacznie wiecej takich par.

Gość ouifv
wzrost przerabane, a co maja powiedziec kalecy

ja mam 165 cm, a moj chlopak 163 wiec generalnie nie widac zbytnio roznicy, choc niestety szpilki u mnie odpadają :(. Ale jestem z nim szczęśliwa. Są plusy - łatwiej spojrzeć mu w oczy ;)

a tak w ogóle ja nie chciałabym takiego super wysokiego. Ciut wyższy może być, ale bez przesady ;)