Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoraz z was...........

Jestem zepsuta....

Polecane posty

ale dosłownie, fizycznie zepsuta :( Umien dojsc tylko kierujac strumien wody na łechtaczke...czy tak juz pozostanie?? czy ktoras z Was ma/miala podobnie?

pisały tu juz podobne dziewczyny.. tylko prysznic? żadne paluszki, nawet ostro ...wibry, nic? od jak dawna to robisz, i w jakim wieku jesteś?

mam 23 lata, palce nie - boli i drazni, jezyk laskocze i nic poza tym :) w trakcie stosunku tez nie dochodze chociaz jest bardzo przyjemnie

Gość mam ochote na hamburgera
nie dochodzisz bo przyzwyczailas lechte to jednego rodzaju stymulacji . PRzestan bawic sie prysznicem to i po jakims czasie orgazm przyjdzie.

Gość o kooorva
a wiesz ile wody w ten sposób marnujesz, a w Afryce susza i pitnej wody brak bo ty się brędzlujesz

@ o koorva niech sobie założą wodociągi, to i wodę będą mieli 😠 kiedys tez wierzyłem w takie bzdety, ze jak ja czegos nei zrobie to ci w Afryce beda mieli łatwiej. Spoko, właz do mojej łazienki, napusc wiadro i zapierdalaj z nim do Afryki 🖐️ do autorki - czy kiedykolwiek umiałas/robiłas inaczej? jeżeli tak, to faktycznie ukierunkowałas ją na bodzce rozumiem, ze ten strumien leci na gołą łechtaczkę? przy dotyku palcami gołej wiekszosc kobiet tez ma ze boli i drazni..

nie, nigdy nie umialam inaczej :( i w sumie przestalam probowac, kiedy moj narzeczony chce mie piescic palcami albo ustami to odmawiam bo nie lubie tego, o wiele bardziej wole sie kochac

:D Wybacz 222, że zapytam :D Ciekawi mnie to :D Co znaczy "dotykasz gołej"?

masło maślane- mialo byc wolę ze sie kochac :)

gołej, znaczy... nie przez kapturek. :D takiej sterczącej, okrąglutkiej, wystającej.. napęczniałej, wyczulonej... :classic_cool:

aaa... Bo już miałam wizje :D

Hm, dziwne moze co powiem, ale.. o ile NIGDY nie było inaczej, to po prostu chyba tak masz W tym układzie dobrze, ze masz choćby taki sposób - jest duzo kobiet, na które nie działa nawet to Nieciekawa odpowiedz w stylu " jak sie nie ma co sie lubi.." ale jezeli nie było nigdy inaczej, to nie miałas nawet jak jej ukierunkowac..;) Teraz, myslę, możesz np poeksperymentowac z innymi metodami - a nuz któras nie bedzie wymagała podłącza wodnego? ;) Skup się, co takiego jest w tym pobudzaniu prysznicowym, co działa, i jakby tu odtworzyc to inaczej... delikatnosc? przecież podobno to silne pobudzanie.. sposób? kierunek? czestotliwosc?..

dotykać gołej wyczulonej przez grube majty? :o :classic_cool: (no mozna.. :D ale autorka chyba chce zmaksymalizowac bodzce, a tu to chyba wrecz przeciwnie) grube majty, takie z grubej żrącej wełny o grubym ściegu :classic_cool:.. i tak po łechtaczce :D

chyba wlasnie chodzi o czestotliwosc, to jest jakby nieprzerwana stymulacja, a to chyba bedzie trudno podrobic ;) czyli rachunki za wode nadal beda wysokie bo uwielbiam sie kochac pod prysznicem w dodatku ;)

222 - wlasnie jest odwrotnie, tzn. dotykanie przez majteczki (moze niekoniecznie grube majty ) jest przyjemniejsze, bo nie drazni i nie jest zbyt intensywne, a z drugiej strony za malo intensywne zebym mogla w ten sposob dojsc....................

jak się kochasz pod prysznicem, to chyba nie ze strumieniem skierowanym na łechtaczkę ;) chyba że zrobiłas sobie statyw do słuchawki i mozesz łatwo ustawiac pod róznymi katami:classic_cool: czyli chodzi nie o moc, a o typ pobudzania - ma byc nie drazniące, nie za intensywne (punktowo) a jednoczesnie intensywnie ciągłe... Rozwiązanie: wibrator przez majteczki :)

222 hmm na to nie wpadlam...ale to jest niezle

Gość lalalalalalalalalalalalalalala
tez tak mam jak autorka. dochodze tylko dzieki prysznicowi.

sprawdzić mozna, niby spełnia założenia. Ciagłe, regulacja natęzenia, dodatkowo mozna wytłumiac odzieżą.. ciekawe jak w praktyce. :)

Gość takajedna20
dla mnei tez 'glaskanie' cipki przez majtki jes przyjemniejsze niz nagiej,bo jest bardzo wrazliwa ;) a zeby dojsc pchwowo to musze sobie juz pod koniec mocno 'naciskac' na gorna czesc cipki ;p