Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Kto jest idealem kobiety wedlug waszego faceta?

Polecane posty

Na przyklad wedlug mojego jest to Nathalie Portman. ajsmiesziejsze jest to ze jej w ogole nie przypominam :P

Gość hgfggvfd
Salma Hayek tez jej nie przypominam bo jestem niebieskooka blondynka

mój twierdzi, że generalnie to dziewczyna powinna być naturalna, bez makijażu, no ewentualnie lekki stonowany. Powinna być subtelna, dziewczęca, nie powinna przeklinać. Zauważyłam jednak, że na ulicy mój chłopak ogląda się za takimi wytapetowanymi, zjaranymi potworami ze spalonymi, wysuszonymi włosami niczym pióra, z kolczykiem w wardze, pępku, brwi, języku, twarzy, ubrane całe na biało z białymi kozaczkami na nogach... Nie wiem, czy takie mu się podobają czy po prostu patrzy na nie bo mu się ni epodobają. Nie kumam.

Gość szkow/g mojego ja jestem
:P

ja jestem taka pośrednia heh ;) maluję się, ale nie tak mocno, farbuję włosy, ale na brąz, chodzę na solarium, ale 2x w miesiącu.. więc dbam o siebie, ale nie wyglądam jak jakaś wysuszona poczwara ;/

Gość trytytytyty
wysuszona poczwara hahahahahahahahhahhahahaahahhaha

Gość mas111
Mój lubi blondynki z długimi prostymi włosami, wysokie i szczupłe z małym biustem... A ja mam brazowe włosy teraz nosze krótka fryzurke, jestem szczupła, średniego wzrostu i mam mały biust... No ale najważniejsze, że to mnie kocha ;)

Gość najsmieszniejsze jest nie to
ze nie przypominasz natalie portman, ale to, ze jak widac, nie istnieje cos takiego jak ideal... i to pytanie jest glupie, juz z samego zalozenia my z moim facetem czesto wymieniamy sie uwagami na tematy innych osob, ja wiem jakie kobiety mu sie podobaja, On wie, jacy mezczyzni mi sie podobaja ale robic z kogos kogo sie nie zna ideal... noo ciesz sie

Gość kakałofy
a tfuj chlopak jest z izraela ze idealem jest Natalia Portman?