Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nilka 9

Wszystkie koleżanki biorą śluby a ja nadal nic.....

Polecane posty

Gość ollinka135
Moje kolezanki ze studiów mając facetów zazwyczaj od roku, a większość z nich jest już po zaręczynach, dlatego troche mi głupio, jakie miny robią, jak się dowiadują, że ja ze swoim jestem trzy lata i nie mamy zadnych planów... Ja może i jakieś tam mam (ale oczywiście nie ślub, raczej zaręczyny), no, ale mojemu jak widać się nie śpieszy... :O :D

Gość no ja..
20 lat to ty dopiero zaczynasz sie bawic a nie sluby ja mam 30 lat + faceta i co mam powiedziec :( unikam znajomych, zaszywam sie w domu bo o czym bede z nimi rozmwiac

Autorko rozumiem Cię :). Ja też mam 20 lat, prawie 21 i jak ktoś mi mówi żebym chodziła na imprezy i się \"wyszalała\" to mi się śmiać chce bo to robiłam w wieku lat 17, teraz zwyczajnie mi się nie chce :O. My oboje z chłopakiem chętnie zamieszkalibyśmy już razem, wzięli ślub ale cóż... finanse. A ślub i żerowanie na rodzicach mi się nie uśmiecha więc nie zanosi się na slub, przynajmiej bo czasu skończenia studiów...

Gość llllllllll
najprościej spaprać kawę cukrem a miłość ślubem

Wszystkie moje koleżanki wyszły za mąż, co do jednej. A ja nie i nie mam zamiaru, chociaż miałabym za kogo :-P Ślub nie jest mi do niczego potrzebny ;-)

Gość aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
matko, wracamy do sredniowiecznej wsi, 20tki zachowuja sie jak stare panny:0

Gość kalinkasuperdziewcynka
a ja mam 23 i dopiero hmmm od miesiaca jestem zareczona ;) a w zasadzie koncze juz studia i tez wszystkie kolezanki byly zareczone itd a ja czekalam..i sie doczekalam a teraz w planach w zasadzie je doganiam :D

Gość kalinkasuperdziewcynka
i nie uwazam ze 20-latka zachowuje sie jak stara panna. to zalezy czego sie od zycia chce : jesli chce sie ustatkowac to co za roznica ile ma lat?? ja powiem tak- chce wyjsc za maz bo dla mnie to nie koniec "szalenstwa" a poczatek nowego z tym ze innego ;)

Gość romantycznowrazliwa
też jestem w podobnej sytuacji(mama22,5lat, żadnego widoku na normalnego faceta), tyle że mam też starsze koleżanki beż chłopów.ale i tak większość sie hajta...:o

Gość do tych co sie hajtaja
na prawde jestescie w wieku 20, 23 lat gotowe powiedziec, ze chcecie byc z waszymi facetami DO KONCA ZYCIA??????????????

Gość ollinka135
Zależy od człowieka.