Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluchna69

LOreal Infallible , True Match - Który Lepszy?

Polecane posty

Gość laluchna69

Cześć Kochane! :)

Gość laluchna69
Ups.. Niechcący zbyt szybko dodałam temat ;) Chodzi Mi o to, ze.. Mam pytanie. Planuję kupic któryś z tych podkładów, lecz nie wiem który lepszy? Mam suchą skórę, skłonną do uczuleń. Co doradzacie? Nie chcę, aby podkreślał suche skórki, bo z błyszczeniem się nie mam problemów.

Gość laluchna69
Widzę, że nie jesteście zbyt chętne, do udzielania odpowiedzi :PP

tak naprawde to nie wiem jaki jest ten infalible i czym sie różni.ja uzywam true match i jestem z niego bardzo zadowolona:) lepszego podkładu jeszcze niemiałam:) ale wszytsko zalezy od tego jakąmasz cere..

Gość laluchna69
jak pisałam - moja cera jest sucha, skłonna do alergii ;) niestety :/

Gość kira7
Odpowiednie nawilzenie skory i true Match powinien byc ok, ja jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam

true match ma wykończenie pudrowe, więc skoro masz sucha skure to powinnas wybrac inny moim zdaniem.

Gość laluchna69
właśnie co do kremów nawilżających.. znacie jakieś naprawde dobre? :)

Gość laluchna69
hmm.. a może znacie jakieś inne podkłady, dobre do suchej skóry?

a skąd my mamy wszystkie znac...idz do sklepu to Ci wszystkie pokazą:)

Gość laluchna69
nie mówię, że macie wszystkie znac ;) może macie jakieś wypróbowane :P

Maybelline pure.liquid mineral Znacznie lepszy. Loreal nie jest już tą samą dobra marka co kiedyś...niestety...:-/ Szkoda tylko, że nadal każą sobie tyle płacić za produkty...

Gość laluchna69
a panią w drogerii należy wierzyć z przymrużeniem oka, bo zawsze zachwalają produkty, które znajdują się w ich ofercie :P nie trafiłam na taką panią, która szczerze by mi powiedziała, że produkt nie jest zbyt godny polecenia, chociaż na wiele takich badziewnych produktów trafiałam, mimo zapewnień pani z drogerii, że jest świetny :P

Gość Pelargoncia
Nie wiem jaki ten pierwszy ale drugi mogę zdecydowanie polecić. Jeśli masz tłustą cerę to tym bardziej, bo dobrze matuje ale moją chyba aż za bardzo :) Zawsze kremik pod ten podkład i jest ok. Poza tym super dopasowuje się do kolorytu cery :)

Gość laluchna69
selplitekola podkład, który wymieniłaś ma bardzo zachęcające recenzje w internecie, a co lepsze nadaje się do cery suchej, przy czym jest tani :) może na niego też się skusze :)

Gość kira7
Kremik kremik, tak mysle bo juz tego sporo wyprobowalam, moze Nivea na dzien.Ja uzywam kremu pichtiowego bo mam tlusta i sklonna do wypryskow cere ale jak dla mnie tez super nawilza.

Gość laluchna69
z Nivea jeszcze nie używałam. Dostałam kiedyś próbkę kremu, który super nawilżał, lecz niestety nie pamiętam jego nazwy :/ O ile dobrze mi coś świta był z firmy dax cosmetics, ale nie jestem pewna. Był naprawdę świetny. Cera po nim była idealnie nawilżona oraz mięciutka i aksamitna w dotyku. Może któraś wie o jaki krem mi chodzi? I pamięta jego nazwę? Z chęcią bym go kupiła. Opakowanie próbki było chyba zielone

Gość laluchna69
Znalazłam! :) Jest to Perfecta Nawilżanie :) Mogę polecic ten krem z czystym sumieniem :) miałam do wypróbowania krem i maseczkę. Są swietnie, ponieważ idealnie kosmetyki te nawilżyły moją suchą skórę oraz nie uczuliły, co jest wielkim plusem, ponieważ moja cera jest bardzo skłonna do alergii

Gość laluchna69
Polecam także: ** Perfecta Beauty Clean&Care - peeling drobnoziarnisty [skóra po nim jest doskonała :) super aksamitna, przy dłuższym stosowaniu rozjaśnia przebarwienia po trądziku, solarium, itp. Idealnie nadaje się do zrobienia przed nałożeniem makijażu, usuwa wszystkie suche skórki]

No to krem juz masz...ja używam vichy aqualia termal- super, co do pokładu do suchej cery to inglot płynny mogę polecić z czystym sumieniem, nie wysusza skóry a kosztuje niewiele więc jak bedzie wtopa to małym kosztem. Świetnie kryje ale nie robi "maski"