Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruusia

Ja mam 16 lat a mój chłopak 21 kiedy mam z nim uprawiać seks?

Polecane posty

witam . Ja mam 16 lat a mój chłopak 21. jestem z nim od miesiąca. Jest bardzo pożądny ma prace, moi rodzice go bardzo lubią .ja czuję że jest to coś wyjątkowego jednak słowo \\\"kocham cię \\\" jeszcze nie padło . Jednak dochodzilo już do pieszczot ( najdalej posunął się do dotykania pośladków ) Myślę że on już chce to zrobić a ja wiem że on juz nie jest prawiczkiem,a ja jestem dziewczicą . Ja sądze ze 16 lat to jest za mało na seks . jednak boje się że on tego nie zrozumie , ponieważ też ma swoje potrzeby ... Pomóżcie !

czkawki dostałaś, nie powtarzaj się , bo stało się to podejrzane

Gość URSUS C330
Pewnie sie puscila i poklasku szuka. Rob co chcesz dziewczyno, nikt cie za muszelke nie trzyma

ja zaczęłam w tym wieku też miałam 16 lat a mój facet wtedy 21,on był pierwszym chłopakiem z którym się kochałam a ja jego pierwszą dziewczyną. Jesteśmy razem do dziś, a ja mam już skończone 18lat a mój kochany 23. Ale pierwszy raz kochaliśmy się po 9 miesiącach. Było cudownie :) tak wiec, nie śpiesz się z niczym, jeśli Cię kocha to poczekam. POZDRAWIAM

Gość grangulec
dziewczica w takim wieku? chyba żartujesz!!!leć do niego szybko i zaraz daj mu dupy, bo odejdzie zanim się namyslisz!!!

Gość JASNE SEX PO MIESIĄCU
A ZA 2 MIESIĄCE NAPISZESZ P O M O CY!!!!!! proszę chyba jestem w ciąży.do książek smarku!!!!

napisałam to jeszcze raz bo do tego się nikt nie zwracał ... kocha to zrozumie . nie mam zamiaru tego jeszcze z nim robic poczekam kilka miesiecy

Mówię że nei popieram ! bo nie jestem gotowa . dlatego pisze bo chce sie dowiedziec co inni o tym myślą .

Gość Kamila09243
ale jestes głupia.........

hah głupi a? popatrzcie co ja pisze ... Jeszcze raz powtorze ! nie jestem na to gotowa ! ale pytam bo on jest starszy o 5 lat !

gdybyś miała 20 lat, a on 26 byłoby idealnie, ale teraz to dla ciebie trochę za wcześnie, jak to mówią w razie draki chłopak siusiaka otrzepie i pójdzie dalej, dziewczyna zostanie z płacącą i zasraną pamiątką w pieluszkach. W tym wieku to się chodzi po parki i trzyma zarączkę i kradnie dziewczynie całusa , a nie kopuluje.

Gość gość
Tez mam taka sytuację jestem z chłopakiem od września 2015 i zaczęła w Styczniu uprawiać z nim seks. Jest to cudowne uczucie. Wiem ze jakby nasi rodzice się dowiedzieli nie byłoby fajnie ale to jest wasze życie. Jeśli się boisz jesteś nie pewna to zaczekaj z tym. Jak kocha to poczeka i zrozumie

Gość Praline
Myślę, że to trochę za wcześnie po własnym doświadczeniu. W wieku 16 lat miałam swoj pierwszy raz, tyle że chłopak był prawiczkiem i w moim wieku. Nie dobraliśmy się. Nie podobało mi się. Naciskał. Dziś mam 18 lat, od prawie roku jestem z chłopakiem o 2 lata starszym. Nie dopuszczalam go do siebie przez dłuższy czas, miałam obrzydzenie do każdego chłopaka, bo uważałam, że każdy jest taki sam. Przekonałam się do niego po paru miesiącach, z nim jest idealnie, nie mogę narzekać :) radzę Ci jeszcze trochę poczekać, gdy sama na to będziesz gotowa i abyś nie żałowała swojej decyzji. Jeśli twój chłopak nie zrozumie, że chcesz poczekać z tym, znaczy że liczył tylko na jedno ;)