Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgfdsgsd

jakim cudem piszecie o 20-25 cm penisach ???

Polecane posty

Gość dfgfdsgsd

Mój ma 15 cm i: - nie ma majtek które by mnie nie uciskały, chyba, że są o kilka numerów większe i wiszą mi na tyłku - nosze luźne spodnie a i tak ciasno mi opinają przyrodzenie co widać, zwłaszcza jak siadam - mam wąskie biodra więc jak chodzę to muszę rozstawiać nogi szeroko - standardowe prezerwatywy są dobrze dopasowane Mam 1,75 m wzrostu i nie wyobrażam sobie życia z większym penisem niż mam teraz. Nawet ta wielkość, którą mam teraz mi przeszkadza. Może jakbym miał 2 metry wzrostu i szerokie biodra to jakoś bym dał radę... Więc zastanawiam się gdzie ci wasi faceci mieszczą te swoje wielkie penisy? Chyba je ciasno owijają bandażem przed założeniem kąpielówek ;) bo sam widziałem może 2 gości których mógłbym podejrzewać o >20cm penisa...

Gość Tomasz z Lubartowa Dolnego
Ja mam penisa 24cm. Jak stoi to jest tak twardy ze z powodzeniem zastepuje dziadka do orzechow. Moja kobieta wije sie na nim, drzy, wrzeszczy i rzuca sie jak opetana kiedy na sucho wjezdzam w jej dupe. I jak dla mnie jest git

Gość ihefbieqf
no ja widziałam na żywo takiego, tylko, że miał chudą dupę, cały był chudy, więc się mieścił w spodniach bez problemu. nawet mu nogawki łopotały przy wietrze, taki sucharek. wyglądał jakby do penisa przyrósł chłopak, nie odwrotnie. sprzęt miał ale nie umiał z niego korzystać, to na pocieszenie.

Gość kakałofy
a jaki rozmiar nosisz? S, M, L, XL, XXL? kup sobie wieksze i zszyj po bokach. Ale przy 15 cm to nie powienienes miec problemu, chyba ze gacie od chinczykow kupujez, bo oni moze szyja pod swoje mikroskopijne 10cm (max)

Gość stolarz53678
albo w praniu ci sie kurcza