Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanik

stanik

Polecane posty

Gość stanik

nigdy nie moge zrozumiec tych rozmiarów stanika, jesli mam w biuscie 76 a pod 69 to jakis stanik bedzie na mnie pasował? racze zaden, bo miseczki w moim przypadku są bez sensu i zawsze beda za duze. :D moze mnie ktos oswiecić?

hej a czytałaś o odpowiednim dobraniu stanika?

bywa tak,że staniki są źle dobierane zmierz się na wydechu pod biustem i na wdechu na wysokości biustu. załóż stanik ,pochyl się do przodu i płynnym ruchem zbierz pierś spod pachy do środka. to samo zrób z drugą. uwierz mi- odkąd znam sposób na stanik to moje piersi lepiej wyglądają i okazało się,że mam większą miseczkę,conajmniej o jeden rozmiar.

Gość popooo
to w takim razie po co ci ten stanik co ?????

jak po co? dzięki niemu piersi są tam,gdzie powinny być;P

Gość stanik
jak mogę "zebrac piersi"? :D ja prawie nie mam piersi wiec faktycznie nie ma co na sile szukac :D tak tylko sie spytalam czy moze jednak istnieja jakies baaaardzo małe... widze ze obwód nic wam nie mówi a wiec powiem jak moje piersi wygladają z boku; odstają moze niecałe półtora cm od ciała. Ohooo a do styku (jedna z drugą) to im baaaaardzo daleko. :D :D

Gość qwrqvrqvb
to 65 A takie wygarnianie ma sens, bo mozes nie wiedziec ze czesci biustu mozna miec na plecach///wpisz w google stanikomania i lobby malobiusciastych

Gość punkt-widzenia
~~~~~~~~~~~:p , :o , ;-) :i

Gość i na prawde sadzisz ze
jak kupujesz stanik w danym rozmiarze to modelka ze zdjecia bedzie prezentowala wlasnie ten rozmiar? to pomysl ile zdjec by musialo byc tabelkowo wychodzi ci 65A, mozesz tez poszukac 60C ale jest trudniej dostepne i polecam lekture www.malobiusciaste.prv.pl jesli chcesz kupic kostara to polecam obwod 60 bo ta firma produkuje straszne rozciagliwce

Gość URSUS C330
65A , ale rodzynki, phii :P do czegu tu stanik