Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treqwwer

mam 17lat i jestem w ciązy

Polecane posty

Gość treqwwer

;(( :( to jest po prostu koniec... pierwszy raz zdecydowalam sie kochać i z zabezpieczeniem za pierwszym razem od razu wpadłam.. mnie po prostu rodzice zlinczują to jest koniec mojej nauki,dalszego kształcenia,zabawy,przyjaciół mojego życia itd... ;( czuje sie strasznie...trzeba bylo trzymac ubrania na swoim miejscu nie wiem czemu,ale mialam z początku taki opór ,ze nie moge mu uledz ,ze musze poczekaj,az naprawde bede miala odpowiedni wiek...Boże po co ja sie brałam za seks.. ;(((((((((((((((

Gość trzeba było nie uledzać
:p uledz lol prowo -10?10

Gość milenkaolenskawq
ma to plusy i minsy

Gość treqwwer
ulec sie pisze?? przeprasza bardzo :O ulżyło? i to nie jest żadna prowokacja.. zastanawiam sie teraz co mam zrobic....

Gość milenkaolenskawq
co masz rodzic do 3 miesiaca mozesz usunac -Anglia legalnie albo urodzic:)

Gość URSUS C330
Trzyba bylo w bierki grac a nie sie bzykac. Moje gratulacje, nie łam sie, dostaniesz becikowe i kupisz wypasioną spacerówke, bedzie cyna na miescie buahahhaha

po pierwsze ..porozmawiaj z chłopakiem, zdecydujcie razem co dalej, powiedzcie rodzicą . I spokojnie. Jak urodzisz bedziesz miala 18 lat?

Gość ququ2222
tez mam 17 lat ale jestem madrzejsza:) wiesz co robilas i tylko twoja w tym wina i twojego chlopaka...a co ci da pisanie o tym...

Gość
ktory miesiac? przeciez jak urodzisz bedziesz miala 18 lat... wtedy juz mozna zakombinowac ... i WALCZ o alimenty itp.... sprobuj pogadac z rodzicami...

weźcie jej nie załamujcie ... wpadki się zdażają .. ale czy stosowaliście gumki czy cos podobnego ?

Gość treqwwer
nie no usunąć w życiu.,.sumienie by mi nie dalo spokoju ...moj chłopak jest z bardzo dobrego domu (i to jest własnie najgorsze) rodzice prawnicy,żył jak w bajce,a tu dziecko tragedia no;( zniszczylam mu życie ... swoje jeszcze mialam prawo bo u mnie to tak róznie bywalo w życiu ...matke na rękach nosić bo tu piła przez ojca tam wstydu robiła siostrze starszej przy kolegach.. nie wiem czy mi sie uda wychowac normalnie dziecko,a juz na pewno nie zrzuce na rodzicow ani moich ani jego,zeby wychowywali je...w koncu 17lat za rok pełnoletnia chciałam to teraz mam :( trzeba jakos żyć i sobie ułożyc życie..szkoda tylko,ze na takim świecie..powiedzcie mi tak szczerze.. naprawde az tak źle wyglądam w waszych oczach? czy to co by zmienilo gdybym miala np. te 19lat ?? równie z zabezpieczeniem? wiecie jak to jest kiedy jest ciepła atmosfera,czuje sie bezpieczną,kochaną to wtedy nie mysli sie o tym (jeszcze z zabezpieczeniem) ze zajde w ciąże.. jakie to życie jest niesprawiedliwe:O

Gość URSUS C330
Russia witam :P ciebie tez to czeka , przyzwyczajaj sie do tego szoku hehe

Gość URSUS C330
tak serio 17 lat to nie koniec świata, ale nobla tez nie dostaniesz , powodzenia !!

Bedzie dobrze:) Juz czasu nie cofniesz. Dbaj o siebie i porozmawiaj z chlopakiem. Zobacz co on o tym powie, teraz on Ci powinien wspierac co jak co do tego trzeba dwojga , sama nie wpadlas:)A jego rodzicami sie nie przejmuj, nie wiazesz sie z nimi tylko z nim :)

Gość treqwwer
URSUS -> takie samo mialam zdanie na ten temat.. pamiętam jak jakas dziewczyna załozyla tu temat ,ze jest w ciązy tez 17lat pamiętam,ze na nią od razu naskoczyłam ...ze po co sie brala za seks puszczalska itd. too samo to jest najdziwniejsze;( tak jak urodze juzb ede miec te 18 ...

aa Ty URSUS nie bądz taki mądry... różnie przyadki chodzą po ludziach aa sex jest wkońcu dla ludzi nie?

Lepiej oddaj dziecko to jakiegoś bidula :D :D :D tam mu będzie najlepiej. :D :D :D A tak poważnie to w sumie to tragedi w tym przypadku nie ma, jesteś dorosła. :D :D nawet gdyby chłopak ciebie zostawił zawsze mozesz dostac od niego jakieś wysokie alimenty i zażadac tego by ci kupił mieszkanie dla ciebie i dziecka :)

Gość treqwwer
eh szkoda tylko,ze was tak łatwo nabrałam :D:D:D:D:D:D:D:D nie oczekuje żadnego dziecka buahaha :D:D:D:D Ursusie umowisz sie ze mną?:D:D;D

Gość URSUS C330
Jasne jak do mnie przyjedziesz :P

Gość treqwwer
A tak przy okazjito zrobila mi sie jakas gulka na łokciu i boje sie wlasnie , ze to ciąża pozamaciczna:(

Gość nie załamuj się -
Rozumiem Cię doskonale :-) W wieku 16 lat poznałam super faceta, z którym jestem cały czas i niedługo ślub. Krótko po moich 17 urodzinach pierwszy raz się kochaliśmy - z zabezpieczeniem. Jednak nie wpadliśmy - mieliśmy więcej szczęścia. Jeśli kochałaś się z nim - bo go kochasz, a wiesz też, że on Ciebie również, to nie masz czym się martwić. Twoja matka, ciotki itp uwierz mi, znają wiele takich przypadków :-) 17 lat to już nie tragedia, choć na pewno komplikuje to życie. Ale za ileś lat będziesz szczęśliwą młodą matką nastoletniego dziecka :-) Walcz tylko o to, byś skończyła szkołę - jak nie teraz, to po urodzeniu dziecka. Będzie ciężko, ale mam nadzieję, że masz oparcie w chłopaku, i że on bardzo mocno Cię kocha. Pozdrawiam :-)

Gość greta green
Ja wpadłam jak miałam 23 lata. I wydawało mi się, że koniec świata. I w pewnym sensie był koniec. Ale też początek nowego. ;) Wyluzuj. Ja z tym samym wpadniętym chłopem od 13 lat (przed wpadką 3 razem). Już dwójeczkę mamy. Wszytko się poukładało.

Gość URSUS C330
Ruusia . tak sex jest dla ludzi, alkohol i papierosy tez, tylko dlaczego chca tego zasranego dowodu osobistego w sklepie, za chiny nie moge pojąc, moze mnie oswiecisz :D

Gość makabreska
zawezmij sie w sobie - i najwazniejsze - nie przekreslaj od razu rodzicow! (no chyba ze masz jakas patologie np. psychiczne znecanie sie wtedy poszukaj odpowiednich osrodkow), i przede wszystkim postaraj sie nie myslec o aborcji...pomysl, ze bedzie to w tobie do konca zycia, wiekszosc kobiet po aborcji twierdzi ze ma depresje i traume na cale zycie, a te ktore tak nie mowia sa i tak wyzute z wszelkoch uczuc, wiec lepiej ze nikt nie musi mowic ze taki smiec jest ich matka bedzie ciezko, ale na pewno sa ludzie ktorzy ci pomoga i sa zyczliwi, trzymam kciuki powiedz rodzicom jak najszybciej - moze poczuja ze im zaufalas i zaskocza cie swoim zachowaniem pozytywnie? zycze ci tego!

Gość treqwwer
ursusie :D moge przyjechać :D

Gość URSUS C330
A z daleka ? I co ci sie we mnie spodobało :P?

Gość Nataliaa76231
też mam 17 lat i jestem dziewicą :P wspołczuje Ci maleńka :o

Gość treqwwer
a wezmiesz mnie ursusie analnie kilka razy pod rzad tak jak lubie?

Gość treqwwer
no to,ze tak mnie opieprzyles;d bo nie jestem w ciązy i jak tam ktoras napisala,ze mi wspolczuje to tez jestem dziewica:O : D :) nie wiem czy z daleka ja z dolnosląskiego woj.