Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladofa

rymujemy- bo nude zabić chemy D

Polecane posty

Gość proporcjonalna
kafeteria fajna sprawa , tu zaczyna sie zabawa

Gość lolek czka
hej elo , rymy to nie zabawa, musi być jakaś podstawa ! potrzebuje tematu,by rym złożył się jak płatek od kwiatu :O hehe :)

Gość proporcjonalna
a rym pieknie sie układa, gdy sie gada do sąsiada sąsiad rymem odpowiada , a to sztuka jest nielada..

Gość muuuuuuuuuuuuuuuma
rymować to nie żadna sztuka! :D tym bardziej nauka, walcie rymy śmiało, by więcej się chciało..i takk do puźnej nocy , i nikt nam nie podskoczy!

Gość Drakula hrabia
kiedyś tutaj rymowałam ale w końcu zaprzestałam się skończyło studiowanie i nie w głowie rymowanie dom i praca, praca, praca... we łbie mi się już przewraca z orbit mi wyłażą gały jutro kolejny dzień wspaniały :O

Gość proporcjonalna
Choc te rymy sie składają satysfakcji mi nie dają Rymów temat tu podajcie,do pisania wnet ruszajcie

Gość muuuuuuuuuuuuuuuma
A u mnie nie taki dzień wspaniały nauka, szkoła, a w dzienniku same pały nie nie pały , ja żartuje na zawołanie, przez wymyślanie, ciągłe pisanie.. aż rymy tworzą się same i tak ciągle w kółko.. rymować można ............. (i zabrakło mi słowa) :O

Gość Drakula hrabia
do usranej śmierci:P

Gość dsdsdsssssss
nuda nuda, brak miłości powoduje wybuch złości gdzie jest jedna ta osoba która życiu smaku doda?!!!!!!!!!!

Gość proporcjonalna
Fe, śmierdząca smierc Drakuli moje rymy dziś mi muli Bo choc lubię rymowanie, to nie takie miły panie!

Gość proporcjonalna
ja ten smaczek dziś dodaję , do wyzwania wierszem staję brak milości wszem jest znany, od pokoleń powtarzany I tak pani chciała pana u ktorego żona Diana pan znów w pani się miłuje lecz sie ona nie lituje kosza daje mu od rana taka jest dla tego pana

Gość dora-dora
o miłości rymy smutne już gadają o tym w Kutnie lepiej pisać o zazdrości co to często łamie kości Pan pierrdolnąłw głowę pana i kolejna kość złamana potem dama się wkurrwiła i pan dostał mocno w ryja

Gość proporcjonalna
Ej autorze/rko tego posta,a gdzie Twoja jest riposta?

Gość dora-dora
zawołali- pomoc dajcie bo on znowu brał ją w aucie Ona woła sapie a on ją po dupie drapie Wnet zwołali tu sąsiada co na duupiie ciągle siada ten zawołał kominiarza co "o kurrrwwa" wciąż powtarza ale mało to im dało bo tam okno poleciało I afera się zrobiła bo ta panna nie ma ryja

Gość dora-dora
no a teraz mili moi idę zanim ktoś mi przypierdoli

Gość proporcjonalna
Słowa brzydkie tu padają - to poeci przeklinają?

a za oknem deszcz znowu pada w kubku stygnie czekolada krakersikow pelna paczka oj beda wozic mnie na taczkach :(

Gość proporcjonalna
ciepla nocka już nadchodzi sen do głowy mej przychodzi ta ostatnia rymowanka to jest dla was kolysanka spijcie słodko moi mili lililili

Dasz tu bit, mik masz tu hit, do dla sztuki :D Ewidentnie tym tętnie, wszystkie chętne Pętle w tym tempie chętnie daj tu mi ^^ Dopóki mych powierzchni tnących doszczętnie nie stępie Cięcie, na wstępie elokwentnie, zjem cię :)