Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Kto jest z Wasrzawy?

Polecane posty

Zaniedługo bede tam mieszkac:D hihihihi, cieszycie sie??:D mieszkaja tam jacys fajni ludzie? Czy sami dretwi?

widze, ze sami dretwi. Ale to nic ja Was rozruszam!!!!:D

Gość olbrzymie pola kukurydzy
w Warszawie mieszka ponad 2 miliony ludzi. Wzdłż i w szerz jest po jakieś 30 km. Jak w takim tłumie i na takiej powierzchni mozna określić czy ldzie tu są drętwi czy fajni????? Tacy sami jak wszędzie

a gdzie w tej Warszawie masz mieszkać? W jakiej dzielnicy? Bo są "fajniejsze" i te mniej fajne

we wrzesniu przyjezdzam:D a jaka dzielnice mi poradzicie?, Myslałam o Mokotowie,bo chce gdzies w centrum:P

centrum i Mokotów to dzielnica staruszków :)

do telewizji z ulicy raczej nie biorą :) więc z kariery raczej nici...

ja lubie staruszków:), jeszcze jak bogaci to juz w ogole:D, widze , ze kolega chce mnie na manowce sprowadzic

a ja zamierzam pracowa telegrze:) ostatnio nawet sie dodzwonilam tam i bylam na wizji powiedzilam ze haslo to GNÓJ bo sie zaczynalo na G... :D jeszcze mnie uslyszycie:)

no własnie nie wiecie jak sie mozna dostac do telegry? Czy trzeba jakeis studia, czy wystarczy dobrze gadac?:D

Gość urodzona w stolicy
..............cholerna warszawka,pełno tego jak psów........... Zjezdzja nie wiadomo skąd i wieeeelcy warszawiacy sie z nim robia. Ech znam kilka takich załosnych wiesniaków....

nie jestem ani wieśniara ani nie jestem żałosna, a co zazdrosna?, ze mieszkasz w Warszawie od urodzenia i nic nie osiagnełas, a przyjada z mniejszych miast i kariere robia?

zazdrosni strasznie sa dobrze to ujelas lula_90 tyle lat mieszkaja i nic, a my przyjedziemy i odrazu show bedzie:) zazdrosne, niedowartosciowane, zakompleksione warzawiaki buhahahha

o ja pierdole- jak zrobie kariere to nie bede miala czasu na rozmowy z takimi wiesniakami jak ty!!

Gość Wasrzawa
Zobacz, jak napisałaś "Warszawa" a potem odpowiedz sobie na pytanie, kto jest niedouczonym tępakiem:D

nigdy na klawiaturze nie zdarzylo Ci sie przestawic literek? az taki fenomenalny/a jestes? daj spokoj , nie masz sie juz chyba do czego przyczepic, kazdy w miare rozgarniety czlowiek zdalby sobie z tego sprawe ze to zwykla literowka

wez człowieku sie ogarnij, bo nawet nie chce mi sie odpisywac na twoje durne odpowedzi