Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micha158798

Doradźcie w sprawie sukienki

Polecane posty

Gość micha158798

Hej. nie mam żadnej babki żeby się zapytać wiec zapytam was: jak sądzicie czy do takiej sukienki będzie pasować koronka na całej długości? tak właśnie bym chciała: prosta ale z koronką , którą uwielbiam. Tylko nie wiem czy to nie będzie już przesada cała w koronce. doradźcie http://allegro.pl/item631088907_suknie_slubne_nowa_kolekcja_pracownia_princess.html model 292. szyje mi salon, nie kupuję akurat z tej strony.

Gość eloonka
wg mnie tyle koronki wystarczy...nie można przesadzać z ozdobami, żeby nie wyglądać jak choinka :) a na marginesie-piękna sukienka :) i ten welon świetnie do niej pasuje :)

Gość dla chcącego nic trudnego
chyba najbrzydsza kiecka z tej strony :o i całą w koronce to przesada :o

Gość tjaaaaa....
sukienka śliczna welon do niej pasuje idealnie uczesanie modelki też mi się bardzo podoba rewelacja! ale sukienka całą w koronce nie wyglądałaby juz tak ładnie

Gość micha158798
dla chcącego nic trudnego- każdy ma swój gust i ocenianie jest bez sensu. lepiej coś doradź. Czyli co? zostawić tak jak teraz?

Też ją widziałam - piękna :) Ja uważam, że jeśli chciałabyś taki welon jak ma modelka sukienka powinna wygladać dokładnie jak ta na zdjęciu, z kolei jeśli całą suknię chcesz mieć z koronki (nie są dzę aby była to przesada, są bardziej wymyślne suknie całe z koronki , patrz np. kolekcja Madonny i jakos nikomu to nie przeszkadza) to wybierz prosty welon z mgiełki. Gratuluję wyboru :) i życzę dużo szczęścia.

Gość sesetaaaaaa
a ne lepiej poszukac takiej całej w koronce? tj. teraz bardzo modne wiec napewno znajdziesz juz taka jak chcesz i nie bedziesz musiala wtedy kombinowac:) sama mnie zachwycaja wl koronki i widzialam naprawde wiele PROSTYCH, ELEGACKICH i slicznych sukeninek!:) musisz tylko 'pogrzebac' w int!:)

Gość sesetaaaaaa
model 303 jest tez pieeeekny!:):):)