Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coolpix

Ktora z nas jest najladniejsza??????????

Polecane posty

Gość
bo taka prawda, że gdyby te dziewczyny były "zrobione" to na pewno wzbudziłyby zachwyt - mają ładne, symetryczne twarze i niezłe figury... a faceci niby lubią "naturalne" bo tak modnie :D ale jakoś w praktyce tego nie widać

Gość jesli juz pytacie
to tak jakby napisac, ze wiekszosc z was tak wyglada... nie lubie generalizowania to bez sensu poza tym jak tu inaczej oceniac, jak nie po wygladzie? z reszta te dziewczyny chyba wlasnie o to pytaly? niektore stad sacza jad, i po co?

właśnie neurosia:) i takie pitolenie dla mnie między bajki sobie mogą wsadzić:) pójdę jednak spać:) to do 5 rano:)

Gość jesli juz pytacie
lubie naturalne...a wiec to chyba zaprzecza 'zrobionym? faktem jest, ze te dziewczyny sa nijakie, nie wzbudzaja zadnych estetycznych zachwytow i tyle... nie zachwycam sie ani sztucznymi pazurami, ani plastikiem

Gość a ja znam
a gdzie autorka?

Gość mi sie te dziewczyny tez nie
podobaja...nie sa brzydkie jak powiedzial tutaj ktos, ale bez rewelacji zaraz zostane zjedzona, poniewaz jestem kobieta

niektore stad sacza jad, i po co? -------> nie wiem, może to do mnie było:O zobacz co się dzieje od tego kultu wyglądu? anoreksja, bulimia, operacje plastyczne, wyzwiska od pasztetów itp itd ocenianie ludzi po wyglądzie... można tak wymieniać i wymieniać i zaraz usłyszę, ze to nie Twoja wina i powiem Ci, masz rację nie Twoja:) to miłych

Gość
dobranoc śpij dobrze! nie pomyliłbyś się, bo np. ja tak właśnie wyglądam - długie, proste włosy, nienachalny makijaż, sportowy styl ubierania :) i też potrafię się "zrobić" i widzę jak się wtedy faceci zachowują względem mnie :D jesteście bardzo naiwni pod tym względem chociaż generalnie jestem brzydka :( :classic_cool:

Gość jesli juz pytacie
i zdecydowanie wole twoj opis a poza tym gadacie, ze oceniamy po wygladzie, jak inaczej mam ocenic laski jak one same o to pytaja? i pokazuja zdjecie? chyba logiczne co? poza tym nie wmawiaj mi, ze Ty zainteresowalabys sie kims kto na Ciebie nie dziala pozytywnie mowie caly czas i prosze o nauke czytania ze zrozumieniem: laska nie musi byc odpicowana, nie musi byc piekna, wystarczy, ze umie podkeslic swoje dobre strony...obecnie jestem z dziewczyna, ktora do anorektyczek nie nalezy, ale uwielbiam wlasnie takie jej cialko...naprawde szaleje, ale faktem ejst rowniez ze spodobala mi sie od poczatku Ty tez nie zwrocilabys uwagi na faceta ktory Ci sie nie podoba, co nie oznacza, ze kazdy na ktorego zwracasz uwage jest przystojniakiem

Gość jesli juz pytacie
i nie mowilem o Tobie, sadzilem, ze sie dogadalismy wspolczuje Wam jednak, bo chyba macie jakies kompleksy, skoro nie wierzycie, ze facetom podobaja sie naturalne, radosne dziewczyny ciagle tylko sie tapeciarami zaslaniacie moze na zlych kolesi trafiacie...dobranoc

Gość
generalnie masz rację - chociaż moje zdanie na temat urody tych dziewczyn jest inne ;) ale może to dlatego, że podświadomie się z nimi identyfikuję :p szare myszy wszystkich krajów łączmy się

Gość
i żeby nie było - ja już trafiłam na swojego :D dobranoc

Gość jesli juz pytacie
no to widzisz:] ja Ciebie pozdrawiam a poza tym niewykluczone, ze np nie spodobalabys mi sie:P:] jak mowie nie mam okreslonego typu nie twierdze, ze kazda szara myszka jest brzydka te, konkretnie te, mimo ze nie sa brzydkie mi po prostu sie nie podobaja

Gość jhsahbjjjdfh
autorka tematu zapytala sie : ktora jest najladniejsza. mi sie zadna nie podoba , bo są aż za bardzo przeciętne . nie chodzi tu o solar i tipsy ( ta polewej mysle , ze korzysta z solarium) , a o wyrazistość , ładną buzie , a żadna jej nie ma. ale jak juz mialbym wybierać to ta po prawej jest najładniejsza.

Gość szyszaaaaaa
Odpowiadając na pytanie - najłądniejsza jest blondynka z prawej. Brunetka w środku też jest ładna, natomiast ta z tyłu to taki chudy szczurek, ale żeby była brzydka, to nie powiem. Wszystkie mogłyby zadbać bardziej o cerę.

Gość Sprader
Pierdoly piszecie. Wiekszosc lasek przed ta blondynka z prawej mogloby co najwyzej jej buty czyscic

Gość dokladnie wiem jakie bylo pyta
nie, ale jak tu wybrac najladniejsza, skoro naprawde zadna sie nie podoba?

Gość Kapar D
Tez wybiermam blondyne