Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coolpix

Ktora z nas jest najladniejsza??????????

Polecane posty

Gość jesli juz pytacie
to na zadna nie zwrocilbym uwagi...szare mychy i nie mowie, ze podobaja mi sie laski mega odpicowane ale faktycznie przykuwajace uwage czyms

Gość
wg mnie ta z prawej - ale pozostałe też niczego sobie :p

Gość
no właśnie? przecież tym dziewczynom niczego nie brakuje? czy każdy musi silić się na oryginalność?

Gość
no :( a Ty znowu nie śpisz? :p

to pisał jakis palant co jednak leci na solary tipsy i inne sztuczności a zarzeka się, zę tak nie jest:O

Gość jesli juz pytacie
astralna, a co Cie tak to interesuje? ktora to Ty? laska nie musi byc nawet mega piekna jak dla mnie oryginalna? napisalem, ze nie musi byc odpicowana, ani zadna tapeciara a czym? no wlasnie nie mowie ze laski sa brzydkie, ale sa nijakie a to chyba jeszcze gorsze? mdle

Gość jesli juz pytacie
otoz nie jestem palantem, ktory leci na laski o ktorych piszesz nie obrazilem tych dziewczyn ale skoro pytacie o wrazenia estetyczne to chyba powinniscie sie spodziewac, ze nie kazdemu sie musicie podobac? tyle w tym temacie lubie dziewczyny naturalne, ale nie nijakie jak powiedzialem trudno zrozumiec, ze nie kazdego powalacie na kolana?

nie jestem na zdjęciu:) chyba by mnie pogięło jakbym dawała obcym osobom oceniać się w internecie i powiem Ci, że czasem przeciętność jest lepsza od nie wiadomo jakiej urody

Gość
tzn. lepiej wyróżniać się brzydotą? to ja dziękuję :D zresztą nie odpowiedziałeś na pytanie - jak powinny wyglądać aby nie wydawały Ci się mdłe? Włosy, ciuchy, styl? Co o tym decyduje? Oj pospać lubię - powiem szczerze, że moment gdy po nocce kładę się do łóżka jest cudowny, doceniam prostą przyjemność :p

Gość bułcia
takie se jesteście dziołchy, ale bruneta przoduje :) zajebiste włosy ^^

ciastko weź spierdalaj już spać bo mi sie też ble robi już od ciebie

Gość jesli juz pytacie
odpowiedzialem na pytanie a poza tym nie mam okreslonego typu" ze niby np brunetka wysoka z dlugimi wlosami" uwazam takie cos za glupote tym bardziej, ze podobaja mi sie rozne dziewczyny i blondynki i szatynki nauczcie sie czytac, bo napisalem, ze dziewczyna nie musi byc klasyczna pieknoscia tak trudno zrozumiec, ze lubie cos posredniego? ani zbytnio krzykliwe, ani zbytnio mdle? one jak dla mnie sa zgaszone...i jak mowie nie wiem co sie tak czepiacie... jak powiem, ze mi sie jessica alba nie podoba tez na mnie tak siadziecie? napisalem, ze zadna mi sie nie podoba, nie obraziles zadnej ani nic, wiec co sie tak czepiacie?

dobra nie nerwojsja:O pytałam tylko co to jest to \"coś\" wg Ciebie głupio wyszło, sorki:)

to jest normalne?????????????????????????????????????????????????????????? Wkleja dziewczyna jakies zdjecie i pyta ktora z nas jest najladniejsza. IDIOTYZM!!!!!!!!! Szare mychy. Za takimi sie facieci nie ogladaja na ulicy. Za zadna sie zaden przystojniak nie obejrzy. Co tu pisac.... Widac po ich facetach na tej fotce czy sa ladne.

Gość
ok, ok - to wasze zdanie, macie do niego prawo :)

Gość jesli juz pytacie
ja sie nie denerwuje tylko jak facet napisze ze mu sie nie podoba, to od razu, ze lubi tapeciary

Jaką manianę znowu? Bo nie oceniam po wyglądzie, bo napisałam, ze są ładne, bo nie reaguję tak jak Ty pisząc "blee", bo przyznałam sie do błędu?

Gość bułcia
no bo lubicie i tyle , a najbardziej te w białych kozaczkach. mnie to rozwala, wole zeby dziewczyna byla naturalna ale za blond cycoliną sie oglada na ulicy o.O

Gość a ja znam
te laski.Chyba na głowę poupadały pokazując zdjęcie,na dodatek z chłopakami!pytałyście ich o zgodę?