Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albioon*

Jak facet powinien wygladac aby Ci sie spodobal

Polecane posty

Gość grodzki
wiesz cos w stylu : "CZESC ANIU JA TEZ MAM 12 LAT" oczywiscie nie doslownie.... jest inteligenty, sprytny i strasznie przebiegly, nie chcecie to nie wierzcie, ja chce tylko ochronic jak najwiecej osob przez tym gosciem...

Gość grodzki
chodzi o cos peklo... to wlasnie ten andrew ale tu wypisuje pod roznymi nickami, a za kazdym razem dodaje swoj profil w temacie wtedy tez mowiles ze mnie nie znasz....

Gość
dzięki za ostrzeżenie ale ja nie umawiam się z obcymi, podejrzanymi, nieznanymi mi osobami z netu :) i Tobie radzę to samo ;)

Gość grodzki
a wiesz dobrze kim jestem psychoza sie przejawia w tym ze wykorzystuje kobiety, udaje zupelnie kogos innego a gdy cie juz ma to masz przesrane... niszczy cie... teraz rozumiecie?

Gość grodzki
to ciesze sie, ale tu sa rozne kobiety... wiec tylko pisze, nie chce zeby ktoras przezywala to co ja przezylam, a spotkac sie z kims z netu, wiecej tego nie zrobie, mam nauczke, a on trafil w moj najczulszy punkt, pozdrawiam

Gość
poniekąd tak - nie rozumiem tylko w jaki sposób niszczy? znęca się psychicznie? fizycznie?

Gość Coś pękło.
Nie wiem czy wiesz kolego, który piszesz o 12 latach, ale to jest naruszenie dóbr osobistych i twoje logi sa zapisane na serwerze, wiec w razie procesu policja i tak cie znajdzie. I nie radze wiecej takich rzeczy pisac, bo moze cie spotkac niemila niespodzianka.

mowie Ci ze Coś pękło i grodzki to jedna osoba. NIE PISAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STOP!!!!!!!!

Gość grodzki
psychicznie.... tak cie podejdzie ze juz potem sama niewiem o co chodzi....

Gość
ciasteczko tak jest Panie Kapitanie milczę jak grób :p

Gość grodzki
grodzki grozisz mi? moze ja powinnam podac Ciebie? hmmm?

Gość Coś pękło.
To masz słaba psychike. Radze dobrego psychologa lub wizyte czy dwie u psychiatry. Weż notesik i nituj. Psychologa. W koncu sama powiedziała, ze lubisz, gdy ktos łaskocze twój najczulszy punkt.

Gość grodzki
tylko powiedz mi ktorej teraz zrobisz nie mila niespodzianke, co?

Gość Coś pękło.
Ja nie wstydze się niczego i niczego nie mam do ukrycia. Moje dane i zdjecia sa w sieci. Kazdy znajdzie bez problemu... I w przeciwienstwie do osoby, ktora mnie obraza, nie molestuje dzieci. Mam nadzieje, ze oglada to i czyta ktos z Policji lub służb pokrewnych.

Gość grodzki
nie! grodzki to ja a cos peklo to on! on ma na nazwisko grodzki, zle ce zrozumialam...

Gość Coś pękło.
Szukam kobiety, która: 1 Nigdy nie oglądała jak facet się onanizuje itp (chyba,że jakiś zboczeniec w parku , ale wtedy powinna natychmiast uciekać i nie patrzeć na członka). 2 Nigdy nie pozwoliła ,żeby jakiś facet macał ją między udami - dopuszczalne przejechanie ręką w czasie całowania czy w tańcu , ale nie do orgazmu! Dopuszcza się dłuższe dotykanie, ale pod warunkiem że nie było technicznej możliwości usunięcia męskiej ręki z okolic krocza, a kobieta starała się ją usunąć (dłoń męską). 3 Nigdy nie pozwoliła,żeby ktoś inny poza jej stałym facetem , którego kochała dotykał ją po piersiach, pupie, łechtaczce. Wiadomo, że jak kochała faceta i nie wyszło to nie będę wtedy jej potępiać. Ale ważne, żeby nie doszło z tym facetem, którego kochała do tych rzeczy 1-8 4 nie mozesz byc dziwka.

Gość grodzki
kochany, to bylo w apostrofie, taki przyklad... zreszta doczytaj do konca i nie udawaj, prosze cie... i nie groz policja bo oboje wiemy kto by na tym ucierpial....

Gość Coś pękło.
I teraz bolesna sprawa: kazda, powtarzam KAŻDA dziewczyna, która uprawia seks przed slubem z innym mężczyzna niż obecny mąż, jest DZIWKĄ!

Gość służba pokrewna policji
tak czytamy to na bieżąco i rejestrujemy w tej chwili specgrupa wyjeżdża na interwencję w takich sprawach jesteśmy bezwzględni i pierwsze przesłuchanie wykonujemy przez odbyt kapitan Agrest czuwaj

Gość grodzki
andrew a TY jestes najwieksza z nich :classic_cool:

Gość grodzki
a.grodzki szykuj sie! :D

Gość lofix gat. II
I teraz bolesna sprawa: kazda, powtarzam KAŻDA dziewczyna, która uprawia seks przed slubem z innym mężczyzna niż obecny mąż, jest DZIWKĄ! :D :D :D :D :D długo nie byłeś w ubikacji..?

Gość Coś pękło.
Na moje zapytanie zapadła cisza. Ale prawda jest właśnie taka. Żaden facet nie chce baby z recyclingu. I sa jeszcze faceci, którzy dotrzymują słowa. I wierności "the body and the soul only for her, she's the only one". I coś jeszcze: g...o mnie obchodzi twój kolor wlosów, wielkosc rowa czy piersi. Jesli po 10 minutach rozmowy nie wyjdziesz poza zasieg 1000 słów, idź sadzić kwiatki.

Gość grodzki
andrew, co sie z toba dzieje? zawsze taki szarmancki a dzis???

Gość Coś pękło.
Żyjemy wg stereotypów. Najpierw szkoła, potem studia, praca,małżeństwo, mieszkane(chociaż teraz z tym coraz trudniej), samochód, dziecko, drugie dziecko. Na pogżebach płaczemy i ubieramy się na czarno. Dlaczego? Z własnego egoizmu,bo ktoś odchodzi do lepszego świata, może umierał w cierpieniu, więc już nie bedzie czuł bólu a my płaczemy i jeszcze te czarne ciuchy. A "cyganie" w dzień zaduszny piją wódkę na grobach i tańczą i się śmieja. Co więcej: nie trzymamy łokci na stole, nie przerywamy w rozmowie, kiedy są goście siedzimy w domu- bo co? Bo nie wypada. Małżeństwa kłócą się dopiero po rodzinnych spotkaniach, a nie przy wszystkich. Dziewczyny są kiepskimi kierowcami, a blondynki głupie. Starszym babciom trzeba ustąpic miejsca w tramwaju- bo starsza- nie ważne, że miała przed chwilą siłę biec do tramwaju i na następnym przystanku wysiada. Dlaczego ludzie nie noszą żółtych spodni, zielonych bluzek, czerwonych butó i różowych czapek? Bo nikt nam jeszcze takiej mody ie podyktował. Andrzej Grodzki czuwa.

Gość lofix gat. II
Jestem facetem, nieszczęsny i wolę kobiety z pewnym doświadczeniem zarówno erotycznym jak i uczuciowym. Pewne wyrafinowanie, jest bardzo smakowite, aha nie należę do chorobliwie zazdrosnych, ogarniętych lękiem przed zdradą i ośmieszających się na forum.

Gość Coś pękło.
To jestes inny niż ja. Cieszę się, ze nie jestesmy podobni i ze miales okazje zabrac głos. Masz cos jeszcze do dodania? Wyrafinowany MĘŻCZYZNO?

Gość grodzki
andrew, nie udawaj swietoszka...

Gość Coś pękło.
tak, jestem prawiczkiem. Tak, Andzrej Grodzki z naszej klasy jest prawiczkiem z wyboru...