Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawaiii

czy jestem w ciazy ?

Polecane posty

Witam, 10 maja kochalam sie ze swoim partnerem, byl to moj pierwszy raz, kochalismy sie bez zabezpieczenia. W tym czasie mialam nieplodne dni, a moj partner nie zostawil we mnie sladu po sobie. 18maja mialam dostac okresu... dzis jest 20 i nadal nic... cykl mam co 30 dni. czy mozliwe jest to , iż jestem w ciazy ?

Gość pustak szklany
poczekaj, dopije kawe i ci powroze :O

Gość powiem tak...
na 100% jestes w ciazy:O Ile ty masz lat zeby takie cos pisac:O Dziewczyny przestancie...:O Pozniej piszą tutaj ze dziewczyny 20 letnie maja mleko pod nosem:O Zrob sobie test a potem tu pisz... Juz te tematy nudzą:O Przepraszam za szczerosc...

Gość pustak szklany
powiem tak, ale cos ty, zawsze mozna sobie cisnienie podniesc przy porannej kawce, jabym nie skutkowala za bardzo :P

Gość pustak szklany
*jakby

ok ok . Wieszzzz.. glupio byloby mi zapytac kolezanki , bo to troche krepujace. Test napewno zrobie... ale chcialabym wiedziec jakie jest prawodpodobienstwo. Caly ten czas bylam żelazna dziewica i nawet nie dopuszczałam mysli, że coś takiego sie stanie... A co do wieku to uwierz mi, ze nie masz doczynienia z goraca 15stka, rżnącą sie na kazdej dyskotece, wiec prosze o szacunek wzgledem mojej osoby pomimo wszystko. dziekuje

Gość asdewa
moj partner nie zostawil we mnie sladu po sobie. Jesteś pewna??????????????? Płyn ejakulacyjny, który facet wydziela przed wytryskiem też zawiera w sobie śladowe iilości plemników ... Zawsze jest pradopodobieństwo zajścia w ciąże. Jeśli okres juz Ci się spóźnia wykonaj test ciążowy, np. pre-test który jest jednym z czulszych, wykrywających wczeną ciąże. Druga opcja - idź do przychodni i zrób sobie bete. I jeszcze jedna opcja- czekaj cierpliwie na okres :D:D Niestety ale żadna z nas nie da Ci odpowiedzi czy to ciąża. Możemy tylko "gdybać" lub "kraczeć" hehe. pozdrawiam !!

Gość pustak szklany
plyn PREejakulacyjny, jak juz.... o, takie rady dostaniesz na kafe.

asdewa Wouuu tego nie wiedzialam ... a jednak dobrze,ze napisalam...przynajmniej dokształcę się. Wiec jak narazie pozostaje mi wyprawa do apteki po test. A potem dam znac co i jak ... Mam nadzieje,ze moj pierwszy raz nie zakonczy sie wpadką ... bo to oznaczaloby autodestrukcję ....

Gość asdewa
dzięki pustak :D:D racja

Gość asdewa
Kawaii na początku nieplanowana ciąża zawsze się wydaje końcem świata.... No ale może to wcale nie ciąża !

Boże oby tylko.. musze dokonczyc studia... Szkoda,ze dopiero teraz uświadomiłam sobie co sie stalo. Chociaz bardzo tego chcialam... to nie przemyslalam tego do konca....

Gość świat się kończyyy
a tak z ciekawości.... dorosłaś do seksu a do antykoncepcji nie? prezerwatywa kosztuje naprawde niewiele :)

hah... nie chodzilo o to co ile kosztuje itp. Uwazalam, ze skoro sa nieplodne dni to mozemy obejść sie bez niego. Nie stosowalam nawet tabletek, bo uwazalam ze mam jeszcze czas, ale wszystko wyszło spontanicznie. To nie bylo planowane ... wtedy napewno bym sie przygotowala...

Gość RoXXX
dlaczego sie nie zabezpieczylas?piszesz, ze chcesz chociaz skonczyc studia, mniemam wiec, ze na nich jestes. wobec tego powinnas grzeszyc jakas madroscia i wiedziec co i jak. wiec dlaczego?odpowiedz skoro tak sie tu przed nami odkrywasz

Gość brzydka Maja z wspolnej
moja przyjaciolka wlasnie zaszla w ciaze w nieplodne(tak myslala) dni. a 3/4 wpadek znajomych to stosunki przerywane. powodzenia

odp wyzej... Jeździjcie po mnie dalej :D zamiast uzyskać jakaś odpowiedz widze,że bedzie to pole bitwy :) Ja kontra reszta świata. Na pewno jeszcze jakiś czas temu też negatywnie ocenialabym taka osobę... ale jak juz znalazłam się w takiej sytuacji to napewno do smiechu mi nie jest i nie potrzebuje żeby mi ktos dokladał .

brzydka Maja z wspolnej no to czuje sie pocieszona xD ide po ten test , bo osiwieje tutaj za moment...

Gość waniliaPyszna
wydaje mi sie, ze nie jestes w ciazy. nie jest tak latwo zajsc w ciaze w dni nieplodne. nie boj sie.

Gość świat się kończyyy
nie przesadzajmy. weź autorko popatrz ile tu topików o starankach itp laski celowo się koachają w dni plodne, potem stają nagłowie i inne cuda i mimo tych zabiegów w ciaże nie zachodzą. Wbrewe pozorom bardzo trudno jednak zmajstrować dziecko wiec powiem kolokwialnie: nie sraj żarem tylko czekaj na okres, bo przyjdzie a na przyszłość - przynajmniej prezerwatywa

waniliaPyszna thx bardzo ... a wiec okres moze mi sie opozniac przez to ze był to moj pierwszy raz ? Albo moze byc spowodowany stresem ?

Gość RoXXX
po prostu musisz wiedziec, ze sex to nie tylko zabawa. chyba lepszy kubel zimnej wody niz zeby wszyscy mowili, ze nie jestes. osobiscie watpie zebys byla w ciazy ale zawsze jest takie prawdopodobienstwo

Gość waniliaPyszna
mi tez po 1 razie (hohoh kiedy to bylo:) spoznial sie chyba 2 tygodnie:) tak sie stresowalam!!! nie boj sie, wrzuc na luz.

Dziewczyny uwierzcie mi, że ja zdaje sobie sprawe... tylko przez moja niewiedze sie teraz boje... Gdybym była pewna, ze bedziemy sie kochac... to bankowo bylabym zabezpieczona po zeby.

waniliaPyszna jej.. naprawde moze sie tyle spozniac ? to ja chyba kupie jeszcze jakies tableki uspokajające ...

Gość asdewa
Na pocieszenie - po moim pierwszym razie okres spóxnił się 3 tyg !!!! Nie wiem dlaczego tak jest. Potem były juz w miare regularne

Gość RoXXX
dziwie sie tylko chlopakowi, ze nie mial prezerwatywy w portfelu-jak wiekszosc :P

no to grubo... czyli test wykaże np że nie jestem... a okresu nie bedzie przez jakis czas? :O tego nie wiedzialam... czyli jednak dobrze,ze zapytalam... bo pewnie panikowalabym nie malo...

sama sie nakrecasz .. wejdz w google i wpisz sobie kalendarz dni plodnych , po drugie moglas isc po tabl PO , jesli mialas dni nie plodne i nie konczyl w tobie moim zdaniem nie jestes . a spoznic ci sie moze ze stresu

sprawdzalismy wlasnie tam i wyszlo ze sa nieplodne. Dziekuje Wam naprawde... uspokoilam sie i wiem co mam robic na przyszlosc...