Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten swiat naprawde

Wczoraj idac ulicą widzialam chlopaka co sie sam do siebie smial

Polecane posty

Gość dziwny jest ten swiat naprawde
stary kuń to moze dla ciebie piętnastko

Gość hmm niekoniecznie tak...
na empek tak dla scislosci bo sa debile niestety na necie ktorym sie nudzi i pisza byle co aby napiasc ehh zlote mysli,spostzerzenia:O

Gość URSUS C330
Jak idą 3 lalunie i drą jadaczki że ze 100 metrów slychac ze jedna byla w solarium, drugia kupila bluzke a trzecia ma okres to jest OK, ale jak idzie ktos usmiechniety bo "ladna pogoda" to juz nie OK ;D Halo tu ziemia :D

Gość mnie kiedys tez podobna
sytuacja sie przydarzyla, ba nawet ze 3 razy...poprostu jak szlam ulicą to kolesie sie na mnie patrzyli i sie usmiechali, moze im sie podobalam, co?

Gość frufru
no ba, bo niby co, norma to iść z opuszczoną głową i gapić się na ludzi spod byka, tak? ja tez jak idę ulicą to przeważnie jestem uśmiechnięta. taka geba po prostu, że sie układa do uśmiechu. "URSUS C330 - Jak idą 3 lalunie i drą jadaczki że ze 100 metrów slychac ze jedna byla w solarium, drugia kupila bluzke a trzecia ma okres to jest OK, ale jak idzie ktos usmiechniety bo "ladna pogoda" to juz nie OK ;D " dokładnie tak widocznie :) "popierdolony jakis... - ale schizofrenika na ulicy jeszcze nie spotkalam..." na pewno spotkałaś tylko ot ym nei wiesz. myslisz ze schozofrenicy to mają tabliczki na czołach że są chorzy? a przewaznie zachowują się zupełnie normalnie, przynajmniej dla przypadkowego przechodnia. to w dłuższym pożyciu codziennym widac chorobę.

hehehe ja też tak mam jak ide na przeciwko kogoś i czasami nie mogę sie powstrzymać i uśmiech, który próbuję ukryć a wychodzi gorzej bo niemogę wytrzymać,albo jak jadę autobusem i coś mi się przypomni albo coś sobie pomyślę ;) albo w takich miejscach gdzie nie powinnam np w kościele to już najabrdziej i zakrywanie eką ust i udawanie że kaszlę :D

ale autorka jest tepa.... głupsza niz słoma wystająca z jej butów... to ja takich ludzi którzy sami sie do siebie smieja widze codziennie. moze sie smieja bo im sie cos zabawnego przypomniało (powstaje odruch bezwarunkowy), cos przeczytali, albo niedawno z kims gadali...wielkie mi mecyje :O co innego jakby sami do siebie rozmawiali...jak autorka robi z tego takie wielkie halo to musi byc naprawde veeery smutną idiotką :) :D:D:D :classic_cool:

ale autorka jest tepa.... głupsza niz słoma wystająca z jej butów... to ja takich ludzi którzy sami sie do siebie smieja widze codziennie. moze sie smieja bo im sie cos zabawnego przypomniało (powstaje odruch bezwarunkowy), cos przeczytali, albo niedawno z kims gadali...wielkie mi mecyje :O co innego jakby sami do siebie rozmawiali...jak autorka robi z tego takie wielkie halo to musi byc naprawde veeery smutną idiotką :) :D:D:D :classic_cool:

Gość Smakoszka serówwwwwwwww
moze mu sie cos przypomnialo. Tez tak mam czasami!

Gość llllollll
ja tez czasami smieje sie do sibie jak cos mi sie przypomni:P

Gość cvbcvb
moze autorka ma zabawnego ryja :classic_cool: ale moze ona woli widziec kogos ryczacego niz kogos w dobrym humorze...