Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

KOT w domu a dziecko

Polecane posty

ma któraś z was w domu kota w domu i małe dziecko?? Jak sobie radziłyście? Czy kot nie był złośliwy i agresywny wobec maleństwa??

Gość mam w domu dwa koty
synek ma 9,5 miesiąca i nie ma najmniejszego problemu choć też oczywiście obawiałam się kotka boi się synka (bardzo dużo płakał, gdy był mniejszy) i nawet teraz, gdy zaczyna krzyczeć ucieka z pokoju natomiast kocur jest bardzo chętny do kontaktu z synkiem:) ale trzeba pamiętać, że każde zwierzę jest inne i nigdy pod żadnym pozorem nie zostawiać dziecka samego ze zwierzęciem

Gość Kleosia_1986
Ja też mam dwa koty - kocur i kotka.Na początku lipca zostane mamą.Też obawiam się troche reakcji kotów na dziecko,ale mam je rok i przeciez nie wyrzuce ich.Nie mozna popadac w skrajnosci,wiele osob ma zwierzeta i dziecko.Oczyywiście trzeba uważać,aby koty nie zostawały z dzieckiem same w pokoju jak i o to,aby nie nocowały w sypialni dziecka.

Gość mam w domu dwa koty
moje koty od początku nie mają prawa wstępu do pokoju synka;)

ja też mam kocura-kastrat i kotkę teraz zostanie wysteryzlizowana. I też mam obawy

Gość mam w domu dwa koty
moim zdaniem nie ma powodu do obaw;) ale pamiętajcie o tym by koty nie czuły się odrzucone przez dziecko, trzeba zapewnić im dużo uczuć i pieszczot jak dotychczas i jak juz przyjdziecie z dziećmi do domów to pozwólcie się kotom przywitać z maleństwami:)

pocieszyłyście mnie troszkę:) u mnie już została poniszczona folia przeciwdeszczowa do wózka... mam nadzieje ze to taka zabawa...

Gość mam w domu dwa koty
oj, gdybym miała zliczyć co zostało zniszczone przez nasze koty to...;)

u mnie chyba o tyle dobrze że moje koty nie wychodzą więc nie znoszą mi nic do domu

Gość mam w domu 2 koty
moje też nie wychodzą więc też niczego nie znoszą;)