Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolutlyright

jakie to jest ważne mieć mądrych rodziców...

Polecane posty

Gość absolutlyright

Takich którzy wiedza skąd są i w ogóle. Boże jakie to jest ważne. Wtedy człowiek od razu wie, w którą stronę ma iść , nie robi głupot, a jak masz stukniętych rodziców to nic ci się w życiu normalnie nie ułoży jak byś chciała. Zwłaszcza jak matka jest potłuczona w dekiel to spotkasz później samych downów i inne cioty w życiu i jest jak jest :( A życie ...ono powinno być logiką również samo w sobie, ale znaleźć w mojej matce cień logiki... jak się ją prądem elektrycznym potraktuje. Ale to nie moja działka...dlatego zrzekam się całej rodziny głupoli i zamierzam żyć spokojnie i szczęśliwie z dala od nich. Oby mi się udało. To samo dekle. :(

Gość absolutlyright
Moja matka to taka ciemniara, a ja ją sobie postawiłam za wzór, że TAK WŁAŚNIE widać trzeba... ale cóz... coś nie ma racji bo jeden rozdupc mam w życiu obecnie. Chyba raczej znowu farbi od rzeczy. Pewnie tak...:(

Gość absolutlyright
Jak wy wszyscy oberwiecie za tę moją tragedię. Najbardziej rodzice bo nie kupili mi mieszkania, ale reszta nielepsza. Świnie, zboki, debile, gnoje. O kim tu się wyrazić dobrze? Szydercy, powały, obłudnicy, przewrotni jacyś - chorzy na łeb tu wszedzie. I tak 4 rok. :( Już nie mogę :(

Gość absolutlyright
Idzcie się leczyć NA ŁEB!!! To po pierwsze. :(

Gość absolutlyright
Teraz 4 rok, a wcześniej nie lepiej. Idiota na idiocie. :(