Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miastowe chamstwo

wszyscy ludzie z miasta są tacy?

Polecane posty

Gość miastowe chamstwo
jak droga do śmietnika drogą przeciwpożarową? a po co wóz strażacki miałby na smietnik jechać? ten śmietnik to była taka wnęka w murze, a przy tym murze były miejsca parkingowe i jedno z tych miejsc pargingowych to był właśnie dojazd do tego smietnika. gdzie Ty tam drogę przeciwpożarową widzisz?

Gość ascsasdssf
na szczęście już nie długo maszyny zastąpią wieśniaków i będzie można ich ...........

Gość jak to nie sa
no a jak by sie smietnik palił?to jak by dojechali:P

Gość zgadzam sie ze mieszczuchy
Dokładnie. Tak teraz mówicie a większość ludzi z miasta buduje domy na wsi bo mają dosyć chamów z miasta i całego tego syfu

Gość ascsasdssf
i jeszcze się będzie wiejskie nic z miastowymi panami na forum wykłócać!! paszoł won!!! za wysokie progi na twoje brudne wiejskie nogi !!!!

Gość miastowe chamstwo
hehe chyba dawno nikt na wsi nie był :D krowa na wsi :D

Gość ascsasdssf
budują domy na wsi bo nie wszystkich stać na domy w mieście!!! z resztą to tacy niby z miasta, co tak na prawdę żywcem od pługa oderwani i pół rodziny we wsi mają!!!!

Gość u mnie na strzeżonym osiedlu
nie ma żadnych spalin ani syfu :P jest ogródek dla psów.... jest fontanna, śliczne alejki oświetlone małymi latarenkami, ogródki jordanowskie dla dzieci :D

Gość pomysl o sobie
To na wsi nie ma krow??? Powaznie??? :D :D :D :D

Gość mnimn
Zazdrość od ciebie bije na kilometr miastowe ścierwo

Gość ascsasdssf
tiaaaa....zazdroszczę krowich placków, pijaków na trawie, kłopotów z komunikacją, wiejskiej mentalności, brudu i smrodu

Gość mnimn
ascsasdssf czytając twoje opinie można stwierdzić jacy ludzie z miasta są pojebani. Pewnie mieszkasz w małej klitce gdzie słychać jak sąsiedzi srają i żal ci że nie nawet pomarzyć nie możesz o domu na wsi gdzie jest cisza i spokój.

Gość mnimn
nie rozśmieszaj mnie :D To właśnie w mieście pełno żuli pod sklepem siedzi, śmierdzi spalinami, w komunikacji miejskiej same brudasy że nie da się wytrzymać, sami idioci żebrzą na ulicy.

Gość URSUS C330
To moze troszeczke napadnij na bank, troszeczke kogos pobij, troszeczke sie umaluj (jedno oko) tak doslownie tyci tyci :P Nie zastawiac to nie zastawiac, nikogo nie obchodzi ze o 5 rano wyjedziesz.

Gość ascsasdssf
mieszkam w domu w mieście :-P

Gość mnimn
Z resztą nie mam zamiaru pisać z taką idiotką która uważa się za jakąś wyższą a tak na prawdę jesteś nikim 🖐️

niestety,człowiek człowiekowi wilkiem,my też mieliśmy taką sytuację,pojechaliśmy do znajomych,postawiliśmy samochód na parkingu pod blokiem,rano wychodzimy,a tam mandat... Co się okazało,samochód postawiliśmy na miejscu jakiegoś furiata,sąsiada znajomych,i on uważał,że to jest jego miejsce parkingowe,jak zobaczył,że my mu je zajęliśmy, to zadzwonił po policję,która stwierdziła,że stoimy 2 kołami troszkę na trawniku,i dali nam mandat za parkowanie na trawniku,masakra. Dodam,że ten pan furiat jest byłym policjantem...

Gość URSUS C330
Z tym smietnikiem to chodzilo o dojazd dla smieciarki, dlatego jest znak zeby nie zastawiać, a ludzie nie są jasnowidzami i nie wiedzą że jaśnie chrabianka o 5 rano wyjedzie (wyjedzie albo nie wyjedzie) Troszeczke dupa wystaje, a moze troszeczke mandatu ?

Gość miastowe chamstwo
Ursus, wystawało mi toszke dupy za linię miejsca parkingowego, nie zajęłam dojazdu! czytaj ze zrozumieniem!!! a poza tym - żule? na wsi? na wsi żule chowaja się za sklep i po chałupach, bo każdy każdego zna i wstyd, bo palcem będą pokazywać. a w mieście? pod każdym marketem stoi kilku i "ja pani odprowadzę wózek za tą złotóweczkę pani kochana".. na każdym przystanku na łwace śpi żul, na dworcach żule... weźcie mi żula na wsi pokażcie. albo psie gówno na ulicy.. dobre sobie :) a w mieście? co krok to placek, co krok to psie gówno pod podeszwą... czym Wy się tak zachwycacie? tymi waszymi mieszkanani 5 na 5? żałosni jesteście :D