Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatooo kotka

ile za taki tatuaż?

Polecane posty

Gość tatooo kotka

właśnie jak w temacie, ile może kosztować zrobienie tego tatuażu? w salonie facet zażyczył sobie 300zł... to nie przesada? nie znam się ale wg.mnie to trochę naciąganie....u nas nie ma konkurencji i może dlatego? :( proszę o wypowiedzi. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20456/550anna.jpeg

Gość w ustce na molo za 30zł
zrobią:D

Gość 300 zł
Toż to zdzierstwo !!! U mnie w mieście jest kilka studiów tattoo i za taki tatuaż nie wzięliby więcej jak 150zł ...

Gość asddddddddccccccccccccccccc
beznadziejny jest, jak bedziesz miała biały tshirt czy inna bluzke bedzie wygladało jakbys miała duze pieprzyki albo niedomyte cycki hehehe

Gość tatooo kotka
hmmm.... mi chodzi o wielkość i wzór(trudny nie trudny, dużo roboty, nie dużo) nie mówię ze kropka w kropkę taki... reszta wole to niz tandetę która sobie co poniektórzy robią a ty zamiast pluć z zazdrości zrób sobie taki a nie pieprzysz po forach i trujesz dupę jak normalnie sie pytam jak ludzi.

Gość czarny kotekPP
wydaje mi sie ze troche przesadzili, mysle ze do ok 100 zł, taka powinna byc cena

Gość jak chcesz za 100
to idz wlasnie na molo.. poza tym zawsze zastanwia sie czym sie kieruja ludzie wybierajac tatoo...zero pomyslowosci, a te tatuaze to ma co druga, masakra

Gość DDDDDDDD
Wydaje mi się, że trochę dużo 300 zł. Ale nie przesadzajmy w drugą stronę, że najwyżej 100! W końcu tatuażysta musi zarobi na tusz, sprzęt i pracę. A taki mały tatuaż to nie oznacza, że to takie pstryknięcie palcem, pięc minut i gotowe!

Gość tatooo kotka
ja kieruję sie tym że od dziecka kocham kotki, drapieżniki...jestem po prostu zakochana w tych zwierzątkach... i chciałam sobie walnac dwie takie łapki na jednej piersi... żeby wyglądało jakby "coś przebiegło" nie chce tego tatuażu za 100zł ale nie chce zeby tatuażysta ze mnie wała zrobił:-// mam 27lat i uważam ze mogę :) a co do molo, kolega chciał mi zrobic struną od gitary:D kuszące, tyle tatuaży już zrobił ze mogłabym się oddac w jego ręcę:D ale mimo to mam jakieś obawy... ale nic,ja chciałam sie tylko dowiedzieć o widełki jeśli chodzi o cenę takiegoż dzieła.

Gość tatooo kotka
cukierasek pomysł bardzo dobry dzieki :D te łapki mozna by troche "urealnic" :d ale to trzeba iśc do salonu z prawdziwego zdarzenia a nie do tego co my tu mamy:-I

paskudnie ten tautaż wyglada, zreszta jak prawie wszystkie tatuaże :o głupota wydawac pieniadze na oszpecanie ciała :o

Gość ostatnio robilem sobie tatuaz
na rece.O wiele wiekszy niz ten co zalaczylas na zdjeciu.Zaplacilem 200 zl.Powiem ci ze za taki tatuaz na piersiach facet powinien wziasc nie wiecej niz 150 zl. 300 zl to czyste zdzierstwo

Gość tatooo kotka
ostatnio robiłem sobie tatuaż właśnie tez mi sie tak wydawało, dzieki:D możesz dac fotkę? zobaczymy:)