Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyki

Mam zestaw kosmetyków do wymiany lub do sprzedania

Polecane posty

Gość kosmetyki

Witam serdecznie Kafeterianki :) Ostatnio robiłam porządek w kosmetykach i znalazłam dość sporo kosmetyków nowych i mało używanych, z którymi nie mam co zrobić. Myślałam może o jakiejś wymianie lub sprzedaniu tych produktów (jak sprzedaż to w grę wchodzi tylko cały zestaw). Tak więc przedstawiam listę :) 1. Puder prasowany Stay Matte Rimmel - użyty raz więc całe opakowanie 2. Puder w kompakcie Manhattan - 3/4 opakowania 3. Mozaikowy puder brązujący Essence - 3/4 opakowania 4. Podkład So Clear Miss Sporty odcień nr 2 - cały 5. Podkład Lasting Finnish 16 H Rimmel odcień nr 400 - użyty 2 razy 6. Puder w kompakcie Creme Puff Max Factor odc.nr 42 - użyty 3 razy 7. Błyszczyk Inglot (odcień beżowo-brązowy) - cały 8. Antybakteryjny podkład w kompakcie Cover Manhattan odc.natural - 3/4 opakowania 9. Próbkę podkładu kryjącego Vichy 10. Lakier do włosów L'Oreal mała butelka - cały 11. Samoopalacz w piance Dax Cosmetics - raz użyty na twarz 12. Samoopalacz w tubce Dax Cosmetics - użyty może 3 razy na twarz 13. Tonik z serii Nuno Ziaja - zostało ok. 90% 14. Podkład w kompakcie L'Oreal Infaillible odc.amber - zostało 3/4 opakowania I to chyba wszystko :) Może któraś Kafeterianka byłaby chętna na te kosmetyki ???

Gość kosmetyki
Aha ... zapomniałam dodać, że nie mam gąbeczek do żadnego pudru w kompakcie.

Gość jagustynka
Tyle podrow i podkladow, jak zgromadzilas taka ilosc, czemu nie wykorzystujesz do konca, to swiadczy o tych kosmetykach, ze sa slabe i widocznie sie nie sprawdzaja.