Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Nie pijcie Coli ! Ten napój może zabić !

Polecane posty

Gość jeny jeny
jak w szystko w nadmarze

"The case studies looked at patients whose consumption ranged from two to nine litres of cola a day." znasz kogos takiego,bo ja nie?...w sumie moja kumpela pila 2 litry,ale 9 to kurde nie wiem jak mozna w siebie zmiescic..

Gość mianowicie co masz na mysli
to co ja mam zrobic jak mieszkam w goracym kraju, i pije okolo 1,5 litra coca coli na dzien, w tym nie pije herbat, poza tym tylko kawe z mlekiem i czasem wode z kranu a tak to przyjmuje tylko coca cole..wiem ze to jest niezdrowe ale jestem uzalezniona tak jak niektorzy od papierosow!

to co ja mam zrobic jak mieszkam w goracym kraju, i pije okolo 1,5 litra coca coli na dzien, w tym nie pije herbat, poza tym tylko kawe z mlekiem i czasem wode z kranu a tak to przyjmuje tylko coca cole..wiem ze to jest niezdrowe ale jestem uzalezniona tak jak niektorzy od papierosow!

Nie wyobrażam sobie,że w ciągu dnia można w ogóle wypić 9 litrów czegokolwiek,choćby wody mineralnej.Łoł. Agent,jak tam,podobało się "Miasto slepców"?

sprobuj powoli zmieniac cole na syrop z woda..tez slodkie,powolutku moze sie uda..ja tez lubie pic slodko,ale z dwojga zlego biore syropek..raz leje go wiecej,raz mniej

\"Miasto Ślepców\" bardzo mi się podobało.

Gość hawajczyk
dajcie jakies szczególy z tego artyułu bo angielski znam dobrze ale niechce mi czytac

wiem probuje, tutaj chodzi o ten sztuczny smak ktory tak lubie, probuje pic soki i wode, ale kiedy wracam po pracy z takim pragnieniem, gdy na polu jest 30 stopni pierwsze co rzucam sie na coca cole i szklaneczka po szklaneczce naraz! w nocy gdy mnie suszy tez! ale postaram sie ponadto duzo przytylam przez takie cos, popijam kazdy posilek kilkoma szklankami coli, brzuch ciagle nadety w polsce nie mialam tego problemu caly czas herbatka lub soki i szczuplejszym sie bylo, wogole to wstaje z dziwnym bolem brzucha, tak jakby nie dobrze mi bylo, a jak pije ja na pusty zoladek to czuje straszna pustke cos takiego jak sie zuje dlugo gume i zeby tez troche pozolkly same minusy odradzam i radze nie zaczynac nawet z tym nalogiem to jak fast foody maja za zadanie sie omamic!