Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunka.

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość kunka.

Czy podobają sie wam kobiety noszące mundur żołnierski? Np. taka pani porucznik albo kapral?

Gość wojsko jest dla facetów
Baby mundurowe wyglądają oblesnie

Nie ale jak bylem w Szczecinie to widziałem studentki AM - nawet fajnie im w tym mundurkach

Gość a mi sie podobają
Ale wolę pielęgniarki;-)

Gość nie nie nie nie nie
Są okropne, wyglądają, jak BABOCHŁOPY!! Nie maja w sobie za grosz kobiecosci, a to kobiecosc przyciaga mężczyzn.

Mundurek można przecież zawsze ściągnąć :D i wtedy liczy się to co pod mundurkiem

Gość Scat tak
A one w tym wojsku strzelają z kałasza? Jak jak to mi sie nie podobaja

Podobają mi się, ale tylko w galowych (ładnie skrojona marynarka i spódnica, do tego jakiś toczek). A w polowych wyglądają tak niekobieco, że aż aseksualnie. A wtrącając do zaganiętego wątku, fartuszek pielęgniarki też mile widziany.

Gość Chlebczo wasz pan
BABY DO GARóW :)

Proste kobieta ma być kobieta a nie pchać się tam gdzie jest pełno facetów / lub jest to typowo męski zawód

Gość darkthrone
warunek - pod uniformem pończoszki na pasie :)

Gość Pani w wojsku
A ktory z szanownych forumowiczow rozwinie mi skrót kbkAKMS? Mieczaki jesteście, żaden z was nie zaliczyłby biegu na orientację czy wojskowego wf-u. I to wlasnie wy jako mężczyźni jesteście aseksualni.

Tak Jest, Pani Pułkownik :classic_cool: a co do tematu: ...nie podobają. :classic_cool:🖐️

Gość Pani w wojsku
Nie trafiłes kolego mam stopień podporucznika. I czuje sie kobiecą nawet w mundurze. ;)

Gość Caprall
Ja zaliczyłem teraz sprawnościówkę: podciąganie 14 brzuszki 60, 10x10 30, a 3 tys. nie biegałem:-)

Pomaranczowy sksynu :classic_cool: wiedziałem że to w tą stronę (nie wiedziałem MS) , ale z miejsca odrzuciłem, bo myslałem ze AK47 juz wycofali :D Pani PodPorucznik, niby to najważniejsze, żeby się dobrze czuć samemu ;) Gdyby jeszcze te polówki miały spódnice... a wiadomo, długie utrudniają bieg i działania w terenie, więc takie nie za długie... To może by jeszcze.. :classic_cool:

Gość Pani w wojsku
Ha ha źle!!!

Poamrańczowy :D Buziaków sto :D Hejka 222 :)

Gość Marcus Fenix
Kto był w Monie ten wie ze czy to baba czy to chłop to i tak JEBAĆ MON!!! A poza tym jak baba idzie do wojska na jakas kapralke czy pania porucznik to znaczy ze albo sie jej całkiem pojebało w głowie albo jej sie dubczyc cchce :)

witam brumkę 🌼 szkoda, ze zaraz lecę na godzinę, tzn wracam do domu ;) jak źle, kbkAK to kałasz :D od razu mówię, w wojsku nie byłem, mojego państwa nie było na mnie stać :classic_cool: roczniki 76-79 dostały odgórne przeniesienie do rezerwy :D

Gość Marcus Fenix
Co do kbk AKMS..... To to zwykły kałach.... kbk- karabinek A- automatyczny K- kałasznikowa M- modernizowany S- ze składana kolbą

Gość Pani w wojsku
Dziękuję. Leszcze z was. Żaden nie rozwinie skrótu. Gratuluję sluzby

Gość Marcus Fenix
Pani w wojsku--- hahaha niebedzie mnie pouczac jakas niedouczona pani porucznik, ktora mysli ze jak ma 2 gwiazdki na pagonach to jest nie wiadomo kim... Ale wszystkie trepy to zjeby.......... KTo był w zetce ten wie to bardzo dobrze :)

Gość Pani w wojsku
Marcus byl w wojsku:-)

Gość Marcus Fenix
No byłem i srednio wspominam........ Strata czasu i hujowo ze tak mało sie postrzelało z tego kałasza..... A tak to kazdy kolejny dzien to ta sama monotonnia... pobudki, zaprawy, apele nic nie wnoszace i pojebane słuzby dyzurnego.... Tylko warta to była powazna słuzba

Widzę, że rozmowa zeszła na potempianie tych co się do wojska nie załapali. No to powiem wprost - w moim roczniku do woja szły tylko te ofiary co nie potrafiły sie wymigać. A żeby tego nie potrafić to już trzeba było być zupełnym trepem. Oczywiście były wyjątki, ale takich to na palcach zliczyć. Jak kobieta ma ochotę iść do wojska - nie ma sprawy. Ale jak jest taka durna żeby móc się pochwalić tylko siłą mięśni to gratuluję...