Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehehehehehehehehehe

Humor z zeszytow szkolnych. Znacie cos??

Polecane posty

Zaczne : Wojski przyłożył ucho do ziemi i usłyszał tupot niedźwiedzich kopyt. Robak, ratując Tadeusza, strzelił do niedźwiedzia, który nie wiedział, że jest jego ojcem. Kangur ma łeb do góry, dwie krótkie przednie kończyny, dwie tylne długie, a w worku ma brzuch na małego i długi ogon. :classic_cool:

Jeszcze cos" Strażacy śpią w kalesonach i maja tam dzwonki alarmowe. Anielka mimo zakazu ojca kolegowała się z Magdą i świniami. Szlachta w 'Panu Tadeuszu' była bardzo gościnna, bo jak przyjechał pan Tadeusz na koniu, to o nic się go nie pytano, tylko dano mu siana.

Na sprawdzianie ( to byla kartkowka): 1. Wypisz wlasciwosci metali. 2. Podaj 3 znane Ci nazwy metali z 1,2 grupy. 3. Podaj nazwe zwiazku, w ktorym wystepuje metal. Odpowiedzi: ad.1: - nosza glany, - ubieraja sie na czarno, - dlugie elosy, - sluchaja ciezka muze, - pacyfy, pentagramy, - powitalny okrzyk AVE. ad. 2: - Piotrek, - Maciek, - Artur. ad. 3: - przykoscielny zwiazek satanistow :D

Gość llllollll
* Wies byla samo wystarczalna: kobiety dostarczaly mleka, miesa i skor * Boryna spiewal w chorze ale tylko partie solowe * W komedii bohaterowie daza do celu powodujac smierc, czesto zakonczona szczesliwie * Judym spuscil manto Dyziowi w karecie, bo mu sie spocil * Alkoholikow dzielimy na pijacych i niepijacych * U Zeromskiego ludzie dzielili zapalke na czworo i tez im sie zapalala * Konopnicka zyla od urodzenia az po smierc * Antek ciezko pracowal rekami a Boryna jezykiem * Zenon kochal Elzbiete mimo, ze byl w ciazy z Justyna * Justyna jest madrzejsza od Marty - nie gardzi chlopem * Ziebowicz wyrzucal sobie to, ze popelnil samobojstwo * Harem to czlowiek posiadajacy zbior kobiet * Wokulski zakupil klacz od Krzeszowskiego, aby pozniej prosic o jej reke * Zygier mial ospowata sylwetke kulturysty a jego wylupiaste oczy ladnie przylegaly do twarzy * Zachowanie dzieci dalece odbiega od rzeczywistosci * Jego trzyletni przyjaciel po ukonczeniu studiow popelnil malzenstwo * Tatus kupil stary samochod do spolki ze stryjem, ktorym dojezdza do pracy * Lato spedze w gorach u kuzynek, z ktorych zejde dopiero po wakacjach * W sklepie kola fortuny podoba mi sie Magda Masny * Bedac na drugim roku uniwersytetu, wybychla wojna * Pijacy pod wplywem alkoholu czesto popelniaja samobojstwo i nazajutrz nic nie pamietaja * Kasia to moja siostra cioteczna, Jurek tez * Gdy wiosna umarla babcia automatycznie powiekszyl sie metraz w mieszkaniu

Gość llllollll
qwa to jest dobre........ >>W Australii czlowiek wspolzyje z Aborygenami

to ja mam swój zajeebiazczy humor ze szkolnej ławki w tym jeden wymiata w kosmos, ale najpierw inny tez z moim udziałem :P na bioli ja - bawie sie fonem baba - X co ty robisz? schowaja ta komórke ja - ja?? baba - nie... ty. (zamiast "nie ja") i teraz kosmos :P na macie siedze z S w ławce, matematyca cos tłumaczyła na tablicy i rozwiązywała równanie (przygotowania do matury, ale cała klasa i tak musiała byc) wiec siedzimy se w ławce i sie nudzimy, na ławce lezał mój fon, nagle S wzieła go do reki i cos tam patrzy i sie nagle odzywa "nie bój sie nie czytam ci smsów" ( w tym momencie matematyca skonczyła tłumaczyc i mówi ".... wiec tak to bedzie wygladało") a ja do S "nie byłabym tego taka pewna" a matematyca sie odwraca do mnie ze wzrokiem wygłodniałego buldoga i mówi "ale tu tak bedzie" czy cos po czym mi jednej jednostce zaczeła wszystko od początku tłumaczyc całe równie... :D:D:D:D cała klasa w brech, kolega kóry siedział ławke dalej prawie pod nią lezał ze smiechu :D:D potem przez cały miech kazdy kto spotykał kogos na ulicy z klasy wypowiadał "ja nie byłabym tego taka pewna" :P

to ja kiesyd powiedziałam, że władcom Polski i Litwy współżycie się dobrze układało :classic_cool: oczywiscie wszyscy zrozumieli mnie tylko w jeden sposob :classic_cool:

Gość anglistka33***
Kiedy Staś chciał zabić słonia,Nel zaczęła się huśtać na jego trąbie :D