Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleroza

dlaczego bezomny brudny może jezdzić komunikacją miejską za darmo

Polecane posty

Gość poleroza

jechałam autobusem i kanary sprawdzali bilety, ludzie kasują bilety albo mają miesięczne, jezdzą autobusami, tramwajami, niewiele zarabiają bo jakies tam 1600, 1800 zł a kupują bilet miesięczny za 100 zł a śmierdzących bezdomnych pomineli , jeden siedział, drugi spał żul po denaturacie jak to jest ?

Gość aaa3d
normalka :/ to tylko polska

Gość filcfilcowy
oj tez to mnie wnerwia i to na maksa

Gość mnie też to wkurwia
a jescze bardziej wkurwiają mnie ci pseudo-filantropi którym żal tej żulerii, bo to "biedni" bezdomni może jak kiedyś złapiecie wszy w tramwaju to zmienicie zdanie prawda jest taka że dla takich ludzi jest pomoc i to łatwo dla nich dostępna - ale oni mają to w dupie, bo warunkiem uzyskania pomocy jest odwyk. Tych zapijaczonych meneli powinno się gdzieś zamykać i PRZYMUSOWO doprowadzać do porządku.

Gość hmmmm.............
bezdomni nie musza placic za korzystanie z komunikacji miejskiej.... takie jest u nas durne prawo wszyscy inni tak a bezdomni nie....no bo w koncu na bilet nie maja nie? no ale skoro na bilet nie maja to skad biora forse na alkohol?

w sumie to nie moze jezdzic, nigdzie nie widzialam zapisu ze bezdomni jezdza darmo :o

Gość hmmmm.............
po co zamykac i przymusowo doprowadzac do porzadku? lepiej wydzielic im specjalne miejsce gdzie beda mogli chlac tak długo aż sie zachleją.... taniej wyjdzie...

Gość hmmmm.............
Mieszkańcy ośrodka dostają tzw. „przejazdówki”, które uprawniaj do bezpłatnego korzystania z komunikacji miejskiej. Wielu bezdomnych opowiadało Milenie Firańskiej, że kontroler robił wielkie oczy, gdy zamiast biletu dostawał zaświadczenie z ośrodka. „To pan, tak ładnie ubrany i jest bezdomnym? Wcale pan nie wygląda” – dziwił się. http://wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/377015.html bezdomni jezdza za darmo.... tu mozesz sobie przeczytac...

nie rozumiem, jesli ktos pracuje to chyba ma 2 zl na bilet ?

Gość bezdomny5423
jezdze ebz biletu bo nie mam na niego kasy.wydalem na dykte

Gość bezdomny5423
to i wy pomykajcie kto wam broni paniusie obesrane

nie powinni w ogóle być wpuszczani, raz byłam swiadkiem jaki taki menel zwymiotował na młodą dziewczynę w tramwaju, dziewczyna się popłakała, w sumie jej się nie dziwię. I co zapłaciła za bilet i jeszcze ktoś się na nią shaftował. Wielkie litowanie się nad bezdomnymi, nie znosze tych śmierdzacych odchodami, alkoholem całych zasyfiałych, rozwalaja się na siedzeniach bo nikt koło takich nie chce usiaść i bezczelnie się śmieją że nikt im nic nie moze.

Gość Marqouise
Ellinka nie rozumiem, jesli ktos pracuje to chyba ma 2 zl na bilet ? Moj dojazd do pracy w biletach kosztuje jakies 12 zl :)