Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfsdfds

Przerwa jestes gdzies?

Polecane posty

Gość fdsfsdfds

?

Gość fdsfsdfds
haha :P potrzebuję jej :P

Gość fdsfsdfds
mam do Ciebie głupie pytanie ;P bo widze już matury wszystkie popisałaś i mam głupie pytanie , czy prezentacje umiałaś słowo w słowo, czy opisywałaś swoją prace??

Gość fdsfsdfds
aha, bo ja właśnie za cholere nie mam pamięci do takich rzeczy.. tak się tego boję, w ogole boję się, ze nie odp. na zadne pytanie.. :/ nie-dziękuję ;)

Gość fdsfsdfds
a ile się jej uczylaś? i ile miałaś stron? ja mam 8stron, a 4 kartki(nie mam pojecia jak zdaze...)

Gość fdsfsdfds
mam temat : propaganda socjalistyczna w jezyku i plakacie, omow na wybranych przykladach i mam Misia Barei plakat i ksiazke Obwatele

Gość fdsfsdfds
ja to ze stresu potrafie się tak zaciac, ze wlasnie smieje sie do siebie i nie rozumiem, co do mnie mowia... a jeszcze najgorsze ze strachu potrafie milczec, nawet jak znam odp..

Gość fdsfsdfds
aha, dziękuję CI bardzo :) mam nadzieje, ze wlasnie dadzą mi takie pytanie ,ze tak powiem na myslenie, bo nie bardzo jak maja mnie spytac z czegos takiego pewnego, a wlasnie jeszcze jedno, są 3 pytania?

Gość fdsfsdfds
właśnie to mnie cieszy,ze nikt inny tego nie uslyszy.. matko modle się ,zeby to cholerstwo zdać.. a tak wiem, wiem i tutaj się musze przypilnowac, bo ja czesto mowie zamiast pomyslec, wiec sie musze ogarnac tam na miejscu ;)

Gość fdsfsdfds
aha, czyli dajmy na to 5 pytan mi nie zadadzą?

Gość fdsfsdfds
z jednej strony to dobrze, bo wiem, ze wlasnie z ryjem nie wyleca na mnie.. ale z drugiej jak bede pieprzyc glupoty?..matko jak ja chce te 30% , ja się boję,ze sie prezentacji nie nauczę.. blee nie wiem po co ten ustny polski w ogole jest..

Gość fdsfsdfds
dziękuję Ci za pomoc :) bardzo :) a nie zdam na tyle, ja marze o zdaniu ogolnie :P ;) mam nadzieje, ze bedzię jakaś "miła" i "ulgowa" ta komisja ;)