Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa ja chce i juz

WIECIE JAKA JEST MOJA WYMARZONA PRACA

Polecane posty

Gość aaaaa ja chce i juz

dla NASA! Przy konstrukcji jakichś czujników wysyłanych później w kosmos, albo przy modernizacji silników promów kosmicznych jako główny inżynier. Marzę o tym od dzieciństwa normalnie. Oooo jak ja tam chcę pracować. Zrobiłabym sobie fotkę że niby przy promie kosmicznym taka znudzona w koszuli z logiem NASA i wrzuciła na n-k i napisała w komentarzu "Typowy dzień w pracy, nuda jak zawsze". Jaka jest wasza wymarzona praca????

Wiesz twoja praca wcale nie jest tak odległa nieraz polscy studenci coś projektowali dla NASA i byli zatrudniani przez ta agencje lub jej podobne

Gość aaaaa ja chce i juz
No ja wiem Levviatan, czujniki ciśnienia, to moi koledzy z uczelni konstruowali nawet! Tylko wiesz jak to było, oni to robili bardziej jako taki uczniowski projekt bo wygrali konkurs i to była nagroda. Nie tak ze pracowali tam oficjalnie i na stałe nad jakimis projektami. Ale fakt świetna rzecz itak. Ja bym tam chciała na stałe pracować. A druga opcja to praca w jakimś obserwatrium znanym. Najlepiej w Kitt Peak National Observatory. Ale mam dziecinne marzenia! :)

Gość Niestety moja droga
W NASA zatrudniają tylko czarnych, żółtych i Latynosów- program wyrównywania szans i walki z dyskryminacją... zresztą to by tłumaczyło, czemu te wahadłowce się ciągle rozbijają :classic_cool: 🖐️

Gość aaaaa ja chce i juz
jeszcze mi 2 miesiące do końca studiów zostało więc może załapię się na program walki z dyskryminacją w drugą strone - "zatrudniają dla odmiany czystych białych z mieszanki aryjsko-słowiańskiej krwi" :classic_cool:

to ja też taką chcę :D Głównie żeby wrzucić tą fote na n-k. Tym głupim siksom moim koleżankom oczy by wypadły. Choć pewnie one są tak głupie że nawet by się nie skapnęły o co chodzi.

Gość heheheheheheheheheeeee
z tymi murzynami to racja :D I w poslce tez ich pełno robote nam bierze

\"Zrobiłabym sobie fotkę że niby przy promie kosmicznym taka znudzona w koszuli z logiem NASA i wrzuciła na n-k i napisała w komentarzu \"Typowy dzień w pracy, nuda jak zawsze\". \" czyli masz silną motywację :D ;)