Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga 20..

nie umiem się tak uczesać- ZDJECIE

Polecane posty

Gość Iga 20..

mam włosy idealne do takiej fryzury. dosyć mocno falowane, nawet można powiedzieć kręcone, sięgają prawie do pasa są lekko pocieniowane. podobają mi się takie fryzury luźno upięte tak jak ta. niby wydaję się prosta a ja nie mogę sie tak uczesać, próbowałam i mi się wychodzi tak fajnie. a przecież powinnam mieć jeszcze łatwieć bo ta aktorka czy tam ktoś widać ze ma je nakręcone, a ja mam takie naturalne, mimo to nie umiem ich ładnie spiąć http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86bac2ed cd18b51e.html

Gość Iga 20..

Gość może peruka
Też bym chcial wiedziec jak się tak uczesac

Gość who knows
mi tez sie podoba ale nie wiem...

Gość idiotek nie brakuje
też mi fryzura! spięte włosy z wymykającymi się kosmkami

Gość może peruka
jak i czym spięte z tyłu mądra osobo?

Gość yyyy y
myslę ,że ona ma pocieniowane włosy . Przy policzkach ma dosyć krótkie. Moze ty masz wszystkie rowne lub inaczej ścięta i dlatego nie mozesz ich podobnie upiąć.

Gość Iga 20..
no własnie jak ktoś spojrzy to wydaje sie ze fryzura banalna. mi tez sie tak wydawało. a jak ja chce sie tak uczesać to mi nie wychodzi

Gość Iga 20..
ja mam dosyć długie najdłuższe do pasa, a najkrótsze do ramion ale wiecej tych długich. jak próbuje je tak spiąć to z tyłu wychodzi fajnie taki roztrzepany duży kok. ale z przody wydają sie takie ulizane. na uczuciowym dziewczyny radziły najpierw natapirować i związać gumka. ale tak juz robiłam i ten kok ciągnie te włosy i nie stoją mi tak u nasady

Gość yyyy y
chyba sama nie dasz rady , musi ci ktos pomóc. No i musisz podobnie podciac włosy. Poszukaj zdjęc tej aktorki w rozpuszczonych włosach ( z tego samego okresu co to zdjecie). Wtedy zobaczysz jak ona ma podciete i pocieniowane. To chyba jest ta dziewczyna z Hight School Musicał

Gość yyyy y
* Musical

ja sama daję radę.... myję włosy szamponem utrwalajacym skręt włosów flexible curls, do tego odżywka z tej samej serii, powstają takie własnie fale/loki, potem upinam luźno wsuwkami albo "pajączkami", koniecznie w kolorze włosów, żeby ich widać nie było