Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobiccc

moj facet to łajza

Polecane posty

Gość co zrobiccc

kocham go ale zaczyna mi przeszkadzac ze nie umie ugotować, ze wszystko robi za niego mamusia, pranie, prasowanie, jak sprzta to tak ze pożal sie boże, sam za nic sie nie weźmie i nie domysli ze mozna by zrobic zakupy czy posprzatac - czy da sie jeszcze z niego wyegzekwowac normalne zachowanie?

tak tylko tresura musi być ostra i trzeba odciąć go od jego matki :P

Gość nie łajza tylko leń

Gość co zrobiccc
w łóżku jest dobry ale co to ma do rzeczy moze leń ale on to tlumaczy ze on pracuje cięzko ( tak jakby mama nie pracowała) boje sie ze jeslikiedys razem zamieszkamy to po prostu nie bedzie sie dało z nim wytrzymac

Gość co zrobiccc
czy mial ktos taki typ a potem wyszedl na ludzi?

Gość bccv
A ty umiesz gotowac? :o I umiesz to, co on? Nie wiem, rabac drzewo, naprawic radio...

Gość co zrobiccc
umiem gotować ale nie wyobrazams obie robic tego codziennie bo po prostu tez pracuje i nie zawsze po pracy mam siłe cos robic a juz napewno nie podoba mi sie zwyczaj podstawiania pod buzie obiadku po pracy i zeby nie obchodzilo go to ze tez jestem zmeczona on radia naprawic nie umie a rąbac drzewo to chyba kazdy umie poza tym sorry ale nie jest to umiejetnosc nam konieczna bo mieszkamy w bloku a radio psuje sie raz najakis czas a nie codziennie jak czynnosci niezbedne do zycia

Gość co zrobiccc
prosze pogadajcie ze mną - potrzebuje tego

mówiłem odpowiednia tresura i odciąć go od osoby która robi wszystko za niego i się będzie musiał nauczyć robić te niezbędne rzeczy

Gość ohhhhhhhhhhhhhhh
musisz go upominać często, "pomóż mi w tym i w tamtym" albo "może ty zrobisz to, a ja zrobie w tym czasie tamto"

Gość co zrobićcc
no dobrze ale jak odetne go od mamy bo powiedzmy sie wyprowadzimy to uwazasz ze on zacznie wszystko robic sam czy raczej bedzie sie oglądal na mnie i jak ja nie bede jak mamusia to wroci znow do niej

Gość ohhhhhhhhhhhhhhh
musisz nauczyć go, nie godzić się na jego nic nie robienie po robocie. im szybciej go wytresujesz tym lepiej dla ciebie

Gość ohhhhhhhhhhhhhhh
jak teraz mieszka jeszcze z mamą, zwracaj mu uwagę że to nieładnie że nie pomaga w domu. może jakoś go zachęć

musisz mu po prostu kazać mu coś robić/zmusić go do działania a nie wyręczać a jeśli wróci do mamusi to olej go bo będziesz jemu tak to usługiwać przez całe życie.

Gość co zrobićcc
upowminam go, mowie ze to wstyd ze ma tyle lat i nie jest samodzielny itp a on nic nie mowi, nawet sie nie wkurza tylko po prstu nic nie mowi

Gość ohhhhhhhhhhhhhhh
nie sądziłam że z niego aż taka łajza! to może jakieś mocniejsze uwagi? że nie podoba ci się jego podejście do obowiązków domowych i się go boisz...

Gość ohhhhhhhhhhhhhhh
zasiej w nim niepokój, niepewność przyszłości jeśli się nie zmieni. próbowałaś?

Gość co zrobićcc
jego mama tez jest niekonsekwentna bo czasem narzeka ze on nic nie robi po czym sama to z aniego robi później ogolnie jest wspaniały i kochany ale nie wyobrazam sobie zebym w zyciu maial zyc z kims kto prania nie umie zrobic, wlasnej koszuli nie wyprasuje, nie posprząta jak widzi bałagan czy nie ugotuje jak jest w domu wczesniej niz ja albo idzie do restauracji na obiad bo ja mam np na popoludnie

Gość jsjsjsjsjsjsjsj
radzę Ci z doświadczenia, zostaw go i spierniczaj jak najdalej, wiem że kochasz, wiem że boli, wiem że oprócz tego jest super, ale zobaczysz on Cię kiedyś wykończy

Gość jsjsjsjsjsjsjsj
taki nierób w domu to gorzej niż ptasia i świńska grypy razem wzięte

Gość ohhhhhhhhhhhhhhh
ale wiesz co, jak już zamieszkacie, to myślę że dasz radę go nauczyć życia w "waszym wspólnym domu". trzymam kciuki! ja mojemu też wyraźnie mówię, że nie wyobrażam sobie zajmować się wszystkim sama. chociaż on pewnie bardzo na to liczył (jak każdy facet...). i on wie, że będzie musiał pomagać, więc jestem dobrej myśli :) pozdr

Gość co zrobiccc
masakra z tymi chłopami-łajzami