Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyperspirant

Jaki najlepszy antyperspirant dla faceta?

Polecane posty

Gość antyperspirant

Chodzi mi o taki zeby nie robil zadnych sladow pod pachami i zeby ladnie pachnial.Cena nie gra roli

Gość madmax30
Używałem wielu antyperspirantów i też zawsze wkurzało mnie jak zostawaly slady na ubraniach, koszulach. Od jakiegoś czasu kupuje antyperspirant oni.sh (znajdziesz w aptece). Nie paprze, a zapach konkret, typowo męski, ale nie duszący, moja dziewczyna takich nie lubi;). Przed poceniem tez bez zarzutu chroni.

Gość gość
u mnie nic nie pomagało. Wszystkie te wynalazki które wiele obiecują, ale nie działają. Po nich smierdziałam troche inaczej. Raz byłam na botoxie, na pachy. Nie życzę nikomu serii zastrzyków z trucizną kiełbasianą. Bolało i pomogło zaledwie na dwa miesiące. na dłonie i stopy nie zdecydowałam się nigdy bo nie wyobrażam sobie tego bólu. Pomógł mi dopiero Electro Antiperspirant Electro Antiperspirant zatrzymał pocenie Electro Antiperspirant nie zawiera chemii Electro Antiperspirant nie boli Electro Antiperspirant zatrzymuje u mnie pocenie na dwa miesiące i za nic już nie płace...... Raz kupiłam Electro Antiperspirant i nie wymienie go za nic na swiecie.