Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganetchen

mamy 2009 w Wiedniu

Polecane posty

Gość ganetchen

witam wszystkie mamusie,ktore juz sa po porodzie,albo ktore taj jak ja jeszcze sa w dwopaku. przylaczcie sie,wymienimy sie pogladami,doswiadczeniami,moze zawiarzemy nowe znajomosci. ja mam termin porodu na 27.06,to moje piersze dziecko,a plec jest nam juz znana,bedzie synek. chetne mamuski do rozmow zapraszam

Gość aleksix
Witam! Jestem szczęśliwą mamą 3 miesięcznej czarodziejki Amelki, a jak twoje dzieciątko?jak samopoczucie? pozdrawiam

ooo.... nareszcie ktos sie odezwal,super.moj synek Benjamin skonczyl dzisiaj 2 mies. dziecko to pozeracz czasu;),wiec zdecydowalam sie na pisanie na forum,w taki sposob moge czasem o 13ej w pizamie nie umyta,utzymymwac kontakt ze swiatem doroslych;). gdzie mieszkasz?jezeli moge zapytac,ja w 11 bez. pozdrawiam

dzis jedziemy z B.pierwszy raz do pl,aby pozanl rodzinke,juz mam stresik caly tydzien z pakowaniem i wogole,tyle rzyczy z dzieckiem jadac trzeba zabrac ze pojedziemy jak jacys bezdomni obladowani;)

Gość aleksix
hej nie moglam znalezc tej strony:) wkoncu moja Amelka ma 4 i pol miesiaca , mieszkamy w 18 bezirku, masz jakies gg?maila? pozdrawiam

Gość aleksix
hehe dopiero teraz zauwazylam twojego maila-a my dzis bylysmy u lekarza, ojojo, moje dziecko - podobnie jak mamusia - nie cierpi chodzic do lekarza...

Gość aleksix
Wciąż jesteśmy tylko we dwie :) a my z Amelka w polsce ale już jutro wracamy...

Gość marta27701
Czesc ja mam 14 miesieczna coreczke,mieszkam w 3 becyrku i chetnie spotkam sie na male pogaduchy...Jezeli jestescie zinteresowane to piszczie marta27701@wp.pl pozdrawiam wszystkie mamuski