Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewesko

bóle podbrzusza w ciąży

Polecane posty

Gość ewesko

witam. jestem tu pierwszy raz i potrzebuje porady.jestem w 24 tygodniu ciąży i od paru dni mam bóle podbrzusza nie zawsze tylko jak wstaje, siadam, schylam sie lub przy przewracaniu sie z boku na bok. Prosze pomózcie czy to cos grożnego?? czy to po prostu rozciąganie sie macicy.

Gość ewesko
halooo jest tu ktos???

Gość 12we
jesli sa to bóle tylko przy jakiejs czynnosci i po spoczynku mijaja to jest ok ja tez tak miałam i byłam z tym u gina tak tez mi powiedziała i jeśli poczuje ból kłucie przy np chodzeniu to mam usiasc lub sie położyć jesli pojawi sie krwawienie lub mimo spoczynku ból nie przejdzie to do lekarza ale sama przejdz sie do swojego gina niech cie zbada czy wszystko z dzidzia jest ok

Gość ewesko
dziekuje. własie nie sa to bóle jak przy miesiaczce nie biore zadnych tabletek a ból zazwyczaj jest lewostronny

Gość marysiaaaaaaaaa
a dlaczego nie pojdziesz do lekarza? dziewczyny ja was nie rozumiem tu nie chodzi o was tylko o wasze dziecko wiec ruszcie te dupskai idzie do lekarza my was nie zbadamy! a wiekszosc osob z tad was tylko nastraszy po to macie tych lekarzy zeby o takie informace ich sie pytac nie chce urazic nikogo! jesli tak sie stalo -przepraszam

bóle jak przy miesiączce są niebezpieczne i warte konsultacji z ginem, ale jeśli tylko przy ruchach masz ten ból taki trochę ciągnący, rwący to prawdopodobnie może być wiązadło i jeśli to to to jest to naturalne, tak czy inaczej gin wie najp=lepiej ale postaraj sie jeszcze wziąć no spa jak nie przejdzie to tym bardziej do lekarza idź

Gość ewesko
marysiaaaa do gina ide we wtorek bo jest na urlopie po prostu chcilam sprawdzic czy to moze byc cos groznego w koncu po to sa tu takie fora. FRANKAZWARSZAWY dziekuje tez mi sie tam wydawalo juz czytalam tez w ksiazce w Oczekiwaniu na dziecko i bóle byly podobnie opisywane ale chcialam sie upewnic i dziekuje;]

Gość ewesko
mam ale staram sie narazie niczego nie brac. ból ten nie jest az tak mocny zeby go nie wytrzymac po prostu chcialam sie upewnic teraz juz jestem troche spokojniejsza:)

Gość o_Oczywiscie
co Ty piszesz zadnego leku nie powinna brac bez wiedzy lekarza nawet nospy

Gość a ja..
mam bole brzucha od poczatku ciazy, lekarz mi powiedzial ze to normalne i kazal brac magnez.....czasami jak wstane, i chce isc to mnie strasznie kluje ze musze usciasc, ale to szybko przechoszi i tez podobno normalne, najlepiej zapytaj swojego lekarza;)

Gość jagan
Witam, to dosc stary watek ale moze moj wpis komus pomoze.Otoz moje bole brzucha wystepowaly od poczatku ciazy.3 niezaleznych lekarzy wypowiedzialo sie ze tak moze byc do 8, 9 tygodnia.dzis jestem w 13tyg. i nadal boli, szczescie ze dowiedzialam sie ze bole te moga byc spowodowane kwasami zoladkowymi ktorych zwiekszona produkcja spowodowana jest przez hormony ciazowe.zaczelam pic siemie liniane.lyzeczka z niewielka iloscia wody.bol ustapil, wielka ulga bo czasem trudno mi bylo juz normalnie egzystowac.pozdrawiam

Gość PauKaZapauka
NO spa powoduje wady układu nerwowego u dzieci. Moja koleżanka brała, zachęcana przez ginekologa i leczy synka z przykurczy kończyn. Nic nie brać dziewczyny! 9 miesięcy wszystko można wytrzymać. Ja mam migreny że na oczy nie widzę. I nie biorę absolutnie żadnych leków.