Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrysz78

mój mą mnie krytykuje

Polecane posty

Gość patrysz78

Witam. dziewczyny jak to u was jest, mąż was krytykuje we wszystkim co robicie, u mnie tak jest, kupiłam ładna bluzkę, ....oczywiście dla niego....fuj....brzydko wyglądasz, pofarbowałam włosy o jakieś 2 tony jasniej.....co ty zrobiłas ruda jesteś, weź to zmyj!, obiad też nie jest super, zawsze coś zostawi lub nie zje, o pomalowaniu paznokci nie mam co marzyć...u was też tak?

Gość tak to jest...
pie rdol jego zdanie i rób, co ci sie podoba. przy okazji też go krytykuj i mów: fuj, ale brzydko dzis wyglądasz.. jestes taki zaniedbany, mógłbys isc do fryzjera, smierdzisz, ale masz brudne buty... FRAJER! co nie szanuje kobiet. ciota, a nie mężczyzna.

Gość Whizzy
Na mój gust masz faceta, który chce cie miec pod zupelna kontrola. Chce, zebys sie bala cokolwiek zrobic bez porozumienia z nim i jest zazdrosny. Nie chce, zebys wygladala sexy, bo innym sie mozesz spodobac. Od takich trzeba uciekac. Jezeli jestescie malzenstwem to pewnie go kochasz, ale musisz nad nim popracowac jesli chcesz miec swiety spokój. Moze zostal skrzywdzony i nie ufa kobietom? Moze dorastal w domu, gdzie rodzice sobie nie ufali? Musza byc jakies przyczyny takiego zachowania. On chce, zebys byla marionetka w jego rekach i Ty mu pozwalasz. Ja wiem, bo przez cos podobnego przeszlam (ale nie az w takim stopniu) i 3 lata nad nim pracowalam, zeby go zmienic i zaskarbic sobie zaufanie. Teraz jestem szczesliwa. Musisz mu sie postawic, ubierac co chcesz, czesac sie jak ci sie podoba, wychodzi z kolezankami na piwo itp. Musisz byc niezalezna. A jak bedzie stroil fochy to mu powiedz, zeby szedl do diabla i sie przestraszy, ze moze cie stracic. powodzenia.

Gość patrysz78
ja to wszystko wiem, ale to mój mąz i ojciec moich dzieci,czasami aż sama się dziwię, że tak się podporządkowałam, tylko dlaczego jak sie fajnie ubiorę to mi tego nie powie, nie pochwali, ...po prostu nie czuje się przy nim prawdziwą kobieta i boje się, że jak nagle pojawi sie ktoś kto będzie wiedział jak sprawić bym czuła sie , piękna i pociągająca to ......wpadne po same uszy. co ciekawe, jak jesteśmy u znajomych to zje dosłownie wszystko i jeszcze...pochwali. teraz olewam dosłownie wszystko, nie nadskakuje mu, nie proponuje seksu, bo on ciagle nie ma ochoty, poniżajace jest to, kiedy twój własny maż cie tak odtraca jak natretną muchę, czuję się wtedy jak jakaś nimfomanka, a ja naprawdę lubię się kochać, po prostu wszystko jest mi odbierane, ja nawet nie łudziłam się, że on się domyśli, tylko mówiłam wprost: brakuje mi czułośći, chcę się kochać itd a tu nic , zero odzewu, dlaczego jestesmy w takich związkach?

siła przyzwyczajenia, strach przed samotnością i tym "co ludzie powiedzą", "dobro dzieci", chociaż wątpliwe to dobro skoro między rodzicami chłód. Ktoś dobrze napisał, rób swoje. A kiedy Cię po raz kolejny skrytykuje, to możesz mu powiedzieć, że też nie jest idealny a mimo to nie pouczasz go na każdym kroku. Hehe ciekawe co by powiedział jakby obiadu w ogóle nie było. Skoro mu nie smakuje to, co gotujesz, to niech się żywi w restauracji lub barze.

Gość M-arlena
Powiedz, a dlaczego koniecznie chcesz slyszec od niego pochwaly albo komplementy? A dlaczego to dla niego kupujesz bluzke? To glupie. Masz swoje zycie i ono powinno byc dla ciebie najwazniejsze. Zapamietaj jedno: dla siebie sie malujesz, dla siebie sie stroisz, dla siebie robisz wiele innych rzeczy. To ty chcesz fajnie wygladac, i to tobie ma sprawiac przyjemnosc twoj widok. A kiedy maz mowi, ze masz brzydki lakier na paznokciach czy brzydki kolor farby na glowie, to z usmiechem na twarzy mowisz: a mnie sie podoba:)

nie mów- a mi się podoba tylko- a innym się podoba wyjdzie twój frajer na totalne bezguście co za dupek..............

Gość gfjhkhjk
ubieraj sie tak jak chcesz! w końcu jakiś inny facet to doceni a twój będzie miał problem

Gość patrysz78
Czy może to być spowodowane tym że nie połykam? :-o

Gość este-la
powiedz mu, ze jak on nie zauwazy twpjego piekna..to zauwazy to pewnie inny mezczyzna:)

Gość miałam tak
Miałam podobnie jak Ty. Od pięciu miesięcy nie jesteśmy już razem.

witam, ten powyżej to nie ja. wpisuję czego nie mogę robić, bo zaraz fochy: - smarować się balsamem, bo on jest uczylony na zapachy, ok jakoś przebolałam, ratuję sie oliwką - oczywiście malować paznokci, bo obrzydliwie to wyglada, - farbować włosów - malować ust, -perfumować się, bo śmierdzi, - nakładać surówki na talerz, musi być obok w misce, - prosić o o cokolwiek, np. o umycie pleców, żenada, każdy inny by poleciał, a może coś więcej by się zdażyło a on sapie... - podać za gorący obiad, to zaraz wychodzi i mówi, że wróci za pół godziny jak ostygnie, a juz mam nerwa, bo nie po to grzeję, żeby potem było zimne, i wiele wiele innych rzeczy

Gość Magicca
Wiesz, wlasciwie nie szkoda mi ciebie. Masz to wszystko na wlasne zyczenie. Jak chcesz cos w swoim malzenstwie zmienic, to zacznij przede wszystkim od siebie, od swojego podejscia do swoich potrzeb i do swojego meza. Inaczej lipa.