Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysiak****

ile moge schudnac na takiej diecie??????WASZE ZDANIE

Polecane posty

Gość tysiak****

sn: zawsze owsianka z 2 lyzek platkow, pol szklanki mleka 0.5% i pol szklanki wody 2sn: jablko lub inny owoc ob: 2 ziemnkaki z wody, gotowane mieso, salata z kefirem lub mizeria z kefirem podw: 2 kromki chleba chrupkiego, pomidor, inn warzywa, chuda wedlina kolacja: pol kostki chudego twarogu lub kefir

Gość Facetzklasom
Na takiej przytyjesz +3kg od wagi wyjsciowej.

Gość kijowo
sama sprawdz. to jest nie do oszacowania, jedna osoba schudnie 10kg w dwa tygodnie, a druga nic.

Gość tysiak****
jak to przytyje? przeciez licze kalorie i mieszcze sie w 1000!

Gość Facetzklasom
Chodzi mi o ostateczny rozrachunek ... 99,99% ludzi tyje po diecie 1000kcal.

Gość tysiak****
a skad te dane? z gusu? looool

Gość Facetzklasom
Nie, mam dostep do bazy danych Interpolu.

Gość tysiak****
przeciez dieta 1000kcal plus ograniczenie tluszczy i wegli to najbardziej racjonalan dieta bez porownania lepsza od diet ekspresowych typu kopenhaska, 10cio dniowa itp

Ale w diecie 1000 kcal nie chodzi o to, żeby jeść \"wszystko jedno co, wszystko jedno kiedy, byle się zmieścić w 1000 kcal\". Odżywianie i odchudzanie to znacznie bardziej złożony problem, niż samo liczenie kalorii, czy węgli.

Gość tysiak****
no to kurwa przeciez pisze ze nie jem byle co pustaku tylko ze ograniczam wegle i tluszcze zadalam konkretne pytanie a wy pierdolicie

Konkretnie ci odpowiadam - a to chyba nie jest powód, żeby mnie wyzywać. Na jakiej podstawie zbilansowałaś posiłki?

Gość tysiak****
przepraszam to podszyw mam figure gruszki, zalezy mi na zrzuceniu z dolnych opartii ciala, nie jestem gruba, uchodze za szczupla, ale po zimie troszke obroslam tluszczykiem waze 60 przy 164cm gdzies przeczytalam ze nalezy rano jesc wegle a na kolacje bialka

No teoria słuszna, ale niekompletna. Poszukaj w necie dokładniejszych informacji, jak wyliczyć: - zapotrzebowanie kaloryczne - zapotrzebowanie na węglowodany - zapotrzebowanie na białko - zapotrzebowanie na tłuszcze dla konkretnego trybu życia. Musisz wziąć pod uwagę wiek, wzrost, wagę docelową, aktywność fizyczną i czy kiedyś przeprowadzałaś jakiekolwiek diety (i jakie). Jak to sobie policzysz, to bierzesz tabele kaloryczne (i wartości odżywczych) i układasz 5 posiłków (poniżej przykład dla diety 1000 kcal): 1 - 250 kcal 2 - 100 kcal 3 - 350 kcal 4 - 100 kcal 5 - 200 kcal. Potem ustalasz sobie stałe godziny posiłków - codziennie te same - pierwszy posiłek nie później niż godzinę po przebudzeniu, kolejne dokładnie co 3 godziny, ostatni nie później, niż 3 godziny przed snem. Dopuszczalne są przesunięcia 30 minut w przypadkach szczególnych. Po osiągnięciu oczekiwanej wagi, wychodzisz z diety. Powinno to trwać nie krócej niż sama dieta - co tydzień (ew. dwa) dodajesz 100 kcal. W ten sposób jesteś w stanie chudnąć ok. 1 kg/m-c.

Gość tysiak****
dziekuje za zainteresowanie tematem

Gość Dobry_radzacz
My sie Toba interesujemy, nie tematem :)

Gość wow wow wow
sorry z ktorej ty strony ogranizasz wegle bo ja nie wiodze? wlqasnie praktycznie same wegle jesz... samo jablko ma 15g cukru!!!!