Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erotommmmkakaka

Jak zmniejszyc poped seksulany u kobiety?

Polecane posty

Gość erotommmmkakaka

Jiedy masturbacja niepomaga.A faceta niemam.Mysle o seksie cały czas .Ciagle mam na niego ochote.

Gość Pan www
Spotkaj sie ze mna to tak ci wybolcuje picze i dupsko ze tydzien bedziesz miala z glowy :-)

chcesz z siebie zrobić kalekę seksualną? Masturbacja zawsze ci pomoże możesz sobie robić zawsze jak masz okazję i to wcale nie jest niezdrowe

Gość erotommmmkakaka
O to chodzi ze zawsze mialam ogromny temperament.Jak mialam faceta to kochalismy sie codziennie nawet 2 razy.A teraz jak jestem sama to mnie nosi ze masakra.Masturbacja pomaga ale na chwile i tu jest problem.

Gość kup sobie wibrator
taki co mozna nosic caly czas, rozladuje napiecie, wieczorkiem strzelisz sobie palcoweczke, megaorgazm gwarantowany, i masz spokoj na codzien :) a tak wogule to skad jestes?

Gość erotommmmkakaka
Moj facet jest zagranica.Ostatni raz kochalismy sie na poczatku marca.Przyjezdza dopiero za pol roku.Do tego czasu to zwariuje.Brakuje mi normalnego seksu.Jak wroci to go zajezdze.

Gość pupa77
Ja też mam czasem ten problem. Ale nie jestem erotomanką... Może tabletki antykoncepcyjne?

Gość erotommmmkakaka
Ja tez niejestem erotomanka.Zwasze mialam duza ochote na seks.Ale kiedys niemyslalam tak o tym a treaz mysle o tym ciagle.Moze dlatego ze niema faceta w kraju.A tabletki zmniejszaja poped seksualny.Brałam jakis czas taemu taabletki ale nniepamietam jak bylo.

niestety taki jest problem każdych par które zostały rozdzielone odległością Musisz sobie poradzić Wiedz o tym że on ma podobne problemy i jakos radzi sobie masturbacją i fantzjami o tobie.Rozładowuj napięcie seksualne częścej tak jak tylko masz okazję.

Był tu gdzies temat o jakichs antykonceptach, co to niby uspokajają zbyt mocno. Ile razy dziennie? :classic_cool:

Gość erotommmmkakaka
Chociaz mysle o sexie caly czas.To niemasturbuje sie codziennie.Niby mam ochote ale wieczorem jak juz leze w lozku to juz mi sie tak niecche, albo usypiam

Gość pupa77
Bo chęc na te rzeczy u bab niestety z wiekiem rośnie.