Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niamana

Od jutra dieta 600 kcal i... 8 LITROW WODY DZIENNIE

Polecane posty

i co mam sie przejac? ja mam dac niby przyklad?! A TE KOBIETY CO ZAKLADAJA TYLKO TOPICI 500 KALORII PRZEZ MIESIAC? GLODOWKA PRZEZ MIESIAC? ONE NIE SA GLUPIE? A JA TAK? no zastanow sie ;/

Gość wy wszystkie jesteście głupie

Dieta 600kalorii to głupota, oblicz osbie ile Twój organizm potrzebuje kalorii dziennie: 10 * masa ciała w kg + 6,25 * wzrost w cm - 5 * wiek - 161. Teraz wynik pomnóż przez wskaźnik Twojego trybu życia: gdy wiekszość dnia siedzisz przez 1,3; jeżeli ćwiczysz raz w tygodniu przez 1,4; jeżeli jesteś bardzo aktywna pomnóż przez 1,5. Wynik to Twoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne. Ja potrzebuję około 1800 kalorii dziennie, a waże mniej od Ciebie, więc Ty będziesz miała jeszcze większe zapotrzbowanie, więc nie ściemniaj, ze jesz 1000 kalorii i tyjesz, bo to jest niemożliwe... Możesz przejść na diete 600kcal, bo pewnie coś schudniesz, ale nie ździw się jak trafisz do szpitala po takim czymś... Aha i nie mów, ze musisz pić tyle wody, ponieważ masz skórę atopową. Ciekawe kto Ci takich głupot nagadał, bo napewno nie lekarz. Ja też mam skórę atopową, mam Atopowe zapalenie skóry, zjeździłam lekarzy w całej Polsce i w życiu nie słyszałam takiej głupoty... Dziewczyno przemyśl co robisz, bo się zabijesz jeszcze!!!

Gość 8 litrów wody
współczuję twoim nerkom i sercu! :O

Gość no wiecie skoro sie głodzi
to nic dziwnego że jak jadając ponad 1000 kcal kalorii tyje, no cóż rozwaliła sobie metabolizm.

Eee dziwicie sie ale to ma sens. Pije 8 litrow, zaklada pampersa i idzie pobiegac a tu dodatkowy ciazarek w gaciach :d I chudnie !!

Gość alfinka
ja uwazam ze to moze byc niezly pomysl niewiem czy dam rade wypijac az 8 litrow ale za kazdym razem kiedy poczuje głod miedzy posilkami czyli tak zwany zbedny glod lykne wody i oszukam zoladek, byc moze siusiu bedzie czesciej ale co to za problem

Gość ahaaaaaaaada
A czy wy głupie wiecie, że przewodnienie może zabić? :o http://pl.wikipedia.org/wiki/Przewodnienie www.amsik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=175 "Na podstawie dokumentacji i wyników przeprowadzonej sądowej sekcji zwłok przyjęto, że przyczyną zgonu pacjentki była ostra niewydolność krążeniowo-oddechowa spowodowana rozległym, bardzo nasilonym obrzękiem mózgu i płuc w przebiegu "zatrucia wodnego", tj. ostrego przewodnienia hypotonicznego dziecka."

Gość schudnijmy ;)
Ja tez od dzis zaczynam te diete mam nadzieje ze mi sie uda ;) wkoncu to wszystko zalezy od nastawienia :) pozdrawiam 65 kg - waga startowa CEL I - 63 kg - CEL II - 60 kg - CEL III - 58 kg- CEL IV - 56 kg - CEL V 54 kg- to chce utrzymac..