Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarobiony yyy yyyy

Praca jako magazynier .......... wstyd ????????

Polecane posty

Gość zarobiony yyy yyyy

jestem przed 30-stką

Gość waniliaPyszna
nie. praca jak praca, czego sie wstydzic??

Gość maturka4
Wstyd - to kraść jako magazynier. Żadna praca nie hańbi. A każda jest potrzebna dla sprawnego funkcjonowania ogółu. Czy zamiatacz ulic jest gorszy od prezesa? Często lepszym "fachowcem" i uczciwszym człowiekiem. A prezes powinien docenić, że markowych butów nie umaże w psich gównach

Gość ale_ale
Wstyd? Jaki wstyd?? Dzieciaku, za komuny magazynier to był pan!!!

Gość pprzyszly magazynier
Mam pytanie czy praca jest ciezka? Jaka jest odpwoiedzialnosc?

Ale powiedzmy sobie jasno - żadna kobieta nie spojrzy nawet na faceta jak się dowie, że jest magazynierem. Dla nich liczy się tylko kasa.

Gość ladnadziewczyna
Czuły Krzysiu i tu sie mylisz:P

O jakości pracy świadczy to czy dana osoba może być łatwo zastąpiona inną. Gościa przerzucającego paczki z półki na półki można znaleźć w 5min na ulicy. Tak samo jak kasjerkę czy pomocnika biurowego. Za to prowadzącego show w telewizji czy lekarza operującego na otwartym sercu już nie. Dlatego takie osoby zarabiają minimum a specjaliści windują zarobki. Cała tajemnica lemingi.

Gość magazynier
A co wy Pitolicie. Ja jako magazynier zarabiałem 2.5 do 3 kafla. Służbowe autko miałem czasem do domu. Czego tu sie wstydzic???normalny zawód. To Twierdzisz kolego ze kobitki bardziej lecą na wiecznie nawalonych pracowników na budowach którzy również tyle zarobią (odejmujac alkohol miesięcznie to wychodzi, że sporo mniej) i wchodząc do skelu powitanie "kurw...Piotrek tyskiego nie ma, nie pierd...weź króla. Oczywiście w zimie nie zawsze mających robotę. Albo wola zwykłego przedstawiciela który słuchawkę bluetooth ma przyklejoną do ucha i wypala 2 paczki fajek dziennie ze stresu. do tego częste telefony po pracy. A ja spokojnie chodziłem sobie po ciepłym magazynie i jeździłem wózkiem za taka samą kasę. Wiec co to za wstyd być magazynierem?? to juz bardziej bym się wstydził przyznać, że jestem dostawcą pizzy pracujac na produkcji cały cas i dnie lub noce przy taśmie produkcyjnej albo kasjerem w biedronce. Czy praca jest ciężka i odpowiedzialna...zależy od branży. W moim przypadku było, ze ciężka i odpowiedzialna z początku...później już wszystko obcykałem więc dzień jak co dzień. Na koniec zostałem kierownikiem magazynu- to już był stres większy a tak to jak dobra firma to i praca spoko. Magazynier normalny facet i normalna branża. Pamiętam jak ojciec mówił, ze za komuny były kolejki do magazynierów a ojciec aby dostać coś z magazynu to musiał całego świniaka kierownikowi na magazynie przywieźć:)

Gość gość
każda praca p9oniżej funkcji prezydenta , premiera czy prezesa rady nadzorczej to wstyd! polacy mierzą wysoko.

Gość Magazynierka
Witam, jestem kobietą i jestem magazynierem. Uwielbiam tą prace, czas mija szybko, zarobki też dobre :] i przede wszystkim nie ma sie czego wstydzić, ja jestem z siebie dumna, bo gdy mam wolne, firma wariuje :D magazynier to nie tylko dzwiganie, jest również troche pracy przy dokumentach. Na prawde polecam :)

Gość Marian454
Zdecydowanie nie wstyd, szczególności w czasach gdzie żadna praca nie hańbi. Osobiście wykonuje pracę magazyniera od kilku lat i jestem zadowolony, korzystam z wózków platformowych o któych można poczytać np. tutaj http://novaart.pl/praca-w-magazynie-na-wozkach-platformowych/ . Wózki platformowe to fajna sprawa, zawsze można się trochę rozerwać w pracy :)

Gość Magazynier
Wstyd? W żadnym wypadku! Bardzo fajna praca, ja jestem magazynierem przez połowę swojego życia i bywało różnie, bo wiadomo paca do najlżejszych nie należy... Zawsze miałem problem z bólami kręgosłupa, ale teraz teraz trafiłem na taką firmę, w której inna firma care solutions zapewnia kompleksową terapię zdrowotną, także teraz pracuje się naprawdę dobrze a i pieniążki nie są jakieś złe ;)

Gość Czupi
Gdzie tam.. jaki wstyd? Pamiętaj, żadna praca nie hańbi :) Szybko czas mija i to jest chyba największy plus pracy :P Polecam pójść jeszcze na kurs na wózki widłowe ja na kurs chodziłam do japanlift - czasem to decyduje, czy większą stawkę dostaniesz. :)

Gość gość
Ja jakiś czas pracowałam na magazynie i to była masakra, nie dalam rady. Pensja minimalna krajowa. Dźwiganie, bieganie po magazynie, ale nie to było najgorsze. Trzeba było mieć super ponadprzeciętną pamięć gdyż kilka tysięcy produktów było rozrzuconych po hali bez składu i ladu i teraz zapamietaj gdzie co leży i szukaj. Większość osob po jednym dniu uciekała stamtąd. Ja wytrzymalam trochę ponad tydzień. Nie twierdze że każdy magazyn to koszmar ale ja mam źle doświadczenia.

Gość pokrzywka22
Praca jak praca. Ja nie narzekam. Zwłaszcza, że ten kto odpowiadał za [url=http://nedcon.pl/oferta/doradztwo/]projektowanie regałów odwalił kawał dobrej roboty.

Gość gość
Ja mam działalność magazyn w domu gdy trzeba posegregowac towar to takie zakwasy i pot się leje jestem cały mokry wtedy. Ale to raz dwa trzy razy do roku wystarczy :)

Gość gość
Pracuję jako magazynier i sobie chwalę. W Pirells Innovative jest wszystko ok, dobry pracodawca i sama praca sprawnie idzie, więc to lubię

Gość gość
Praca dla nieuków w pyle , brudzie, zimą w zimnie i robolskim kubraczku. Sranie do kibla w kanciapie . Nie ma kiedy zjeść śniadania. Porażka na maxa.

Gość Kasjerka pko
Wstyd to kraść. Wstyd to upokarzać drugą osobę ze względu na jej stanowisko. Wstyd to opowiadać, jak to się dobrze zarabia i jaki to żal, że ktoś jest biedny. Jest wiele powodów do wstydu, ale uczciwa praca nigdy nim nie będzie.

Gość Jaric

Jaki wstyd? Ja pracuję na magazynie w Mlekovicie i zarabiam jak niejeden znajomy w biurze. Poza tym nie musze się martwić targetami. Pracuje spokojnie i nikt się mnie nie czepia

Gość człowiek

Wstyd to żerować na innych, sam pracuje na magazynie w Jysku i bardzo sobie cenie to zajęcie. Mam nawet w pracy paru kolegów na studiach inżynieryjnych. Pewnie ci, co mówią, że wstyd pracować jako magazynier, rekompensują sobie własne braki. 

Gość Konrado

Dlaczego niby wstyd? praca jak każda inna, da się ja polubić, jak pracujesz w dobrej firmie. Ja dostałem prace jako magazynier dzięki agencji pracy Pollux i jestem bardzo zadowolony 😉

Gość Sebek

Żadna praca nie hańbi, praca na magazynie to żaden wstyd. A zresztą na magazynie można dobrze zarobić. Ja dostałem pracę na magazynie dzięki agencji Pollux i jestem bardzo zadowolony. Robię swoje, i mam przy tym spoko wynagrodzenie, wiec jest git

Gość Glupek81
2 minuty temu, Gość Sebek napisał:

Żadna praca nie hańbi, praca na magazynie to żaden wstyd. A zresztą na magazynie można dobrze zarobić. Ja dostałem pracę na magazynie dzięki agencji Pollux i jestem bardzo zadowolony. Robię swoje, i mam przy tym spoko wynagrodzenie, wiec jest git

... SIE NAIWNY FRAJERZE...

Gość Suchy
Dnia 9.12.2019 o 11:04, Gość Sebek napisał:

Pracowałem przez jakiś czas w Holandii przez agencję Pollux i było spoko

Gość Radek

Ja pracuję na magazynie, przez agencję Cervo. Agencja pracy bardzo dobra, warunki dobre, umowa też okej. 

Ja pracuję na magazynie, przez agencję Cervo. Agencja pracy bardzo dobra, warunki dobre, umowa też okej. 

Mój chłopak też pracował przez Cervo i był zadowolony. Warunki na pewno lepsze niż w PL 🙂 Co do umowy to przeglądała ją moja znajoma prawniczka i wszystko było jak najbardziej w porządku 🙂

Piszecie o Cervo i macie rację. Porządna agencja z dobrymi opiniami zapewniająca dobrą pracę.